Rólunk

Üdvözöllek a világomban!

Számos natúr termékkel találkozhatsz az oldalon. Engedd meg, hogy bemutassam, ismerkedj velük és bízz bennük!

Az indulási történetem a megszokott. Ekcémás lett a fiam arcbőre. Mindenképpen természetes termékkel szerettem volna kezelni, ezért kerestem a lehetséges gyógymódokat. Ekkor hoztam meg az a döntést  – ami azóta meghatározza az életünket – hogy minél természetesebb módon előállított termékekkel ápoljuk a testünket.

SEGÍT A TERMÉSZET, HOGY TE IS MEGVÁLTOZTASD A TIED, EHHEZ BIZALOM KELL.

Nekem fontos, hogy megbízz bennem! Ezért mit ajánlok?

  • biztonságos alapanyag beszerzést
  • jóváhagyott és bővülő termékpalettát
  • reakciók feldolgozását
  • termékeink folyamatos kontrollálását
  • gyártói kommunikáció megteremtését
  • mindezt a TERMÉSZET ÉRTÉKEINEK felhasználásával

Termékeinken keresztül bemutatjuk ezt az életmódot, amihez egy DÖNTÉS kell, és sokszor nem könnyű kompromisszumot hozni, de rövid- és hosszútávon is megéri. És ehhez a döntéshez Te kellesz.

A természet, az ősi gyógymódok már bizonyítottak, most te is ott tarthatod a kezedbe a természet azon kincseit, ami az egész életedet megváltoztatja.

Remélem hamarosan meghozod a döntést magad és a családod miatt. Évca

DSC_2084

 


Rólunk mondtátok…


“Májusban vásároltam először Vicától szappant és krémdezodort. Próbáltam korábban is természetes szappabt, de ebben ami megfogott, hogy sokkal jobban habzik, és persze az illatok… mindig nehéz a választás. Szappanos fürdés után sokkal tisztábbnak érzem magam, mint amìg tusfürdőt használtam. A dezodorból még mindig van, tehát nemcsak jó, hanem gazdaságos is 🙂 Kisfiam kedvence a fürdőbomba ( a kecsketejes szappan mellett), nincs bombamentes pancsolás, mióta kipróbáltuk, bőre szuper puha és nagyon jó illatú fürdés után. A shea hab gyógyír a repedezett bőrre.
Màr alig várom, hogy a maszkokat is kipróbáljam és persze minden újdonságra kíváncsi vagyok!! 🙂
Vénné Dr. Koch Júlia

“Nagyon örülök, hogy megtaláltalak Titeket! Csupa tiszta termékkel ápolhatom magam és a kis családomat. Ici-pici fiam imádja a kakaóvajas popsikrémet és várja a saját szappanjait 🙂 Férjem a deot, lipset és a szappanokat szereti, nekem a testápoló hab a kedvencem. Nagyon örülök, hogy tiszta mosószerekkel tisztíthatom kisbabám ruháit és nem kell attól félnem, bármi irritálhatja a bőrét. A mosóparfüm illata csodás! Szuper jó, hogy mindig van valami újdonság és az új termékeket ki is lehet próbálni. Ha megyek hozzátok vásárolni egy adott termékért, minimum még egyet találok magamnak 🙂 Köszönöm! CSAK ÍGY TOVÁBB!”
Mészárosné Schäfer Dolli

“Mindenkinek ajánlom! Igényes termék, igényes csomagolás, igényes kiszolgálás!”
Dunavölgyi Judit

Jelentkezz be/regisztrálj, hogy feliratkozhass várólistára.