ÜDVÖZÖLLEK A VILÁGOMBAN!

Az Évca Natural termékek Neked készülnek, érted vannak...

Minden termékünk
szívvel-lélekkel-kézzel készül
Szeretjük az állatokat!
Nem végzünk állatkísérleteket
Csak természetes alapanyagokkal dolgozunk
natúr kézműves szappan grapefruit

Hogyan kezdtük...

Az indulásom története talán megszokott...

Ekcémás lett a kisfiam arcbőre.

A gyógymód interneten való keresése közben bukkantam rá arra a tényre, hogy mire reggel kilépünk az otthonunkból, rengeteg vegyszerrel találkozik a bőrünk. Így mindenképpen természetes termékkel szerettem volna kezelni a sebes bőrfelületet.

A megoldást abban reméltem, hogy natúr életmódra állítom át a családomat, amiben mindenki partner volt. Majd meghoztam a döntést – ami azóta meghatározza az életemet -hogy saját készítésű természetes alapanyagokból készült, natúr kozmetikumokkal fogom megoldani a fiam bőrproblémáját.

Hosszú távon...

Az elkészült termékeinknek hála a fiam bőrproblémája már a múlté, és látva, tapasztalva a természetes alapanyagok jótékony hatását, tovább haladtam ezen az úton. A kezdetektől nagyon fontos volt számomra, hogy termékeim kizárólag természetes összetevőkből készüljenek: növényi olajokból, vajakból, természetes színezőanyagok (agyagok, ásványok), tiszta illóolajok, kecsketej és teák hozzáadásával, tartósítószer nélkül. 2013 óta az igényeknek megfelelően bővült a termékpaletta krémekkel, szérumokkal, amihez Ecocert tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagokat használok, és olyan tartósítószereket melyek bio kozmetikumok tartósítására alkalmazhatóak. Mindig azt tartottam az alapanyagok kiválasztását illetően, hogy csak olyat használok, amit én is nyugodt szívvel odaadok a gyermekleimnek.

natúr testápolás
natúr termékek

Egy jó döntés...

Az a célom, hogy – akár bőrproblémádra keresel megoldást, akár erős elhatározás született benned, hogy nem károsítod többé magad mindenféle vegyszerekkel – Te is megtaláld azt a natúr kozmetikumot, amit szívesen használsz, és a saját bőrödön érzed jótékony hatását.

A természet, az ősi gyógymódok már bizonyítottak, most te is ott tarthatod a kezedben a természet azon kincseit, ami az egész életedet megváltoztatja.

Termékeinken keresztül bemutatjuk ezt az életmódot, amihez egy DÖNTÉS kell, és sokszor nem könnyű kompromisszumot kötni, de rövid- és hosszútávon is megéri. És ehhez a döntéshez Te kellesz.

Remélem hamarosan meghozod a döntést magad és a családod miatt. Évca

Segít a természet, hogy megváltozhass, ehhez bizalom kell 💚

Amire az Évca Natural-nál biztosan számíthatsz

  • hogy, termékeinkhez az alapanyagokat biztonságos, megbízható helyről szerezzük be
  • jóváhagyott és folyamatosan bővülő termékpalettára, melyek széleskörű igényeidre kínálnak megoldást
  • a Vásárlói reakciók gyors feldolgozására
  • termékeink folyamatos kontrollálására
  • gyártói kommunikáció megteremtésére
  • mindezt a TERMÉSZET ÉRTÉKEINEK felhasználásával💚
fbt

Rólunk mondtátok

“Májusban vásároltam először Vicától szappant és krémdezodort. Próbáltam korábban is természetes szappabt, de ebben ami megfogott, hogy sokkal jobban habzik, és persze az illatok… mindig nehéz a választás. Szappanos fürdés után sokkal tisztábbnak érzem magam, mint amìg tusfürdőt használtam. A dezodorból még mindig van, tehát nemcsak jó, hanem gazdaságos is  Kisfiam kedvence a fürdőbomba ( a kecsketejes szappan mellett), nincs bombamentes pancsolás, mióta kipróbáltuk, bőre szuper puha és nagyon jó illatú fürdés után. A shea hab gyógyír a repedezett bőrre.Màr alig várom, hogy a maszkokat is kipróbáljam és persze minden újdonságra kíváncsi vagyok!! “

Vénné Dr. Koch Júlia

“Nagyon örülök, hogy megtaláltalak Titeket! Csupa tiszta termékkel ápolhatom magam és a kis családomat. Ici-pici fiam imádja a kakaóvajas popsikrémet és várja a saját szappanjait  Férjem a deot, lipset és a szappanokat szereti, nekem a testápoló hab a kedvencem. Nagyon örülök, hogy tiszta mosószerekkel tisztíthatom kisbabám ruháit és nem kell attól félnem, bármi irritálhatja a bőrét. A mosóparfüm illata csodás! Szuper jó, hogy mindig van valami újdonság és az új termékeket ki is lehet próbálni. Ha megyek hozzátok vásárolni egy adott termékért, minimum még egyet találok magamnak  Köszönöm! CSAK ÍGY TOVÁBB!”

Mészárosné Schäfer Dolli

“Mindenkinek ajánlom! Igényes termék, igényes csomagolás, igényes kiszolgálás!”

Dunavölgyi Judit