*A feltüntetett termékképek illusztrációk, melyektől a termékek valóságos formája eltérhet.

Zöld agyag
100 g

660Ft

Az ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag zöld agyag felszívóképességével hozzájárul a felesleges faggyú és a szennyeződések eltávolításához. A vegyes vagy zsíros arcbőrre alkalmas.

Vásárolj még 15,000Ft Ft értékben, és ingyen házhoz szállítjuk termékeidet!
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Zöld agyag
100 g

Tudj meg többet a termékről…

Leírás

Mi az agyag és honnan származik?

Az agyag egy természetes ásványi termék. Agyagunk a mediterrán medencéből származik, kinyerés után a napon szárítják, hogy teljességében megtartsa az ásványi sókat és az összes jótékony tulajdonságát. Nem érte sugárzás és aktív formában jelenik meg.

Tulajdonsága

felszívó tulajdonságú, magába szívja a szennyeződést, a váladékot, a faggyúfelesleget

tisztító, méregtelenítő hatású, tisztítja a bőrt

serkenti a bőr természetes megújulását

bőrtápláló

kitűnő ásványi anyag forrás

ásványosító hatású, felszívja a szennyeződést

a bőrből és ásványi sókat, ásványi anyagokat juttat a bőrbe

 

Milyen

eredményeket

várhatsz

a natúr

alapanyagtól

 

  • általában a bőr tisztításában, ápolásában, de különös módon a vegyes és zsíros arcbőr esetében
  • a zöld agyagnál kevésbé szárító és nedvszívó hatású lévén, a testápoló alkalmazások ideális összetevője
  • a fakó vagy eltömődött arcbőr tisztításában és felfrissítésében
  • az irritált bőr tisztításában és nyugtatásában
  • a problémás bőrre szánt borogatások összetevőjeként: összeforrott sebekre, ekcémára, viszketegségre
  • testpakolások és alakformáló alkalmazások összetevőjeként
  • szappanok összetevőjeként
  • zsíros, korpásodó fejbőrre szánt pakolások összetevőjeként
  • összetevőként a por vagy pasztaszerű fogtisztító termékek készítéséhez

 

Megjelenési forma

Megjelenési forma: finom szemcséjű, szürkés-zöld színű por

Földrajzi származás: Franciaország

Összetevők (INCI): montmorillonite

Hogyan használjuk a kozmetikában

  • egy pakoláshoz: két kanál agyagot vízzel, növényi főzettel, friss gyümölcs- vagy zöldség levével vagy virágvízzel homogén pasztává keverünk. 3-4 csepp illóolaj, kb. egy kiskanál növényi olaj, növényi vagy ásványi porok, algák, kozmetikai vitaminok vagy méz hozzáadásával egy komplexebb, specifikus pakolást nyerünk.
    Egy ecsettel felvisszük a pasztát a megtisztított arcbőrre, majd a maszk vastagságától függően, várunk 10-15 percet, de nem várjuk meg, hogy megszáradjon, mert kellemetlenné válhat. Langyos vízzel alaposan leöblítjük, utána felvihetünk egy hidratáló arckrémet vagy arcolajat.

 

  • egy testpakoláshoz: a kezelésre szánt terület függvényében, 100-300 gr agyag szükséges. Belefoglalhatunk algaport, például spirulinát vagy hólyagmoszatot, vagy narancsbőr elleni, keringető hatású összetevőket, úgy mint: a feketebors illóolaj, fahéj illóolaj, chili kivonat, borostyán kivonat, ananászpor, vörösszőlő kivonat, stb. összekeverjük az agyagot és a kiválasztott porokat és kivonatokat, hozzáadjuk a vizet/virágvizet, amíg homogén pasztát nyerünk. Felvisszük a pasztát a kezelendő felületre és bepakoljuk élelmiszerfóliával. Körülbelül 20 perc múlva lemossuk a bőrt bő langyos vízzel.

Mi az agyag és honnan származik?

Az agyag egy természetes ásványi termék. Agyagunk a mediterrán medencéből származik, kinyerés után a napon szárítják, hogy teljességében megtartsa az ásványi sókat és az összes jótékony tulajdonságát. Nem érte sugárzás és aktív formában jelenik meg.

Tulajdonsága

felszívó tulajdonságú, magába szívja a szennyeződést, a váladékot, a faggyúfelesleget

tisztító, méregtelenítő hatású, tisztítja a bőrt

serkenti a bőr természetes megújulását

bőrtápláló

kitűnő ásványi anyag forrás

ásványosító hatású, felszívja a szennyeződést

a bőrből és ásványi sókat, ásványi anyagokat juttat a bőrbe

 

Milyen

eredményeket

várhatsz

a natúr

alapanyagtól

 

  • általában a bőr tisztításában, ápolásában, de különös módon a vegyes és zsíros arcbőr esetében
  • a zöld agyagnál kevésbé szárító és nedvszívó hatású lévén, a testápoló alkalmazások ideális összetevője
  • a fakó vagy eltömődött arcbőr tisztításában és felfrissítésében
  • az irritált bőr tisztításában és nyugtatásában
  • a problémás bőrre szánt borogatások összetevőjeként: összeforrott sebekre, ekcémára, viszketegségre
  • testpakolások és alakformáló alkalmazások összetevőjeként
  • szappanok összetevőjeként
  • zsíros, korpásodó fejbőrre szánt pakolások összetevőjeként
  • összetevőként a por vagy pasztaszerű fogtisztító termékek készítéséhez

 

Megjelenési forma

Megjelenési forma: finom szemcséjű, szürkés-zöld színű por

Földrajzi származás: Franciaország

Összetevők (INCI): montmorillonite

Hogyan használjuk a kozmetikában

  • egy pakoláshoz: két kanál agyagot vízzel, növényi főzettel, friss gyümölcs- vagy zöldség levével vagy virágvízzel homogén pasztává keverünk. 3-4 csepp illóolaj, kb. egy kiskanál növényi olaj, növényi vagy ásványi porok, algák, kozmetikai vitaminok vagy méz hozzáadásával egy komplexebb, specifikus pakolást nyerünk.
    Egy ecsettel felvisszük a pasztát a megtisztított arcbőrre, majd a maszk vastagságától függően, várunk 10-15 percet, de nem várjuk meg, hogy megszáradjon, mert kellemetlenné válhat. Langyos vízzel alaposan leöblítjük, utána felvihetünk egy hidratáló arckrémet vagy arcolajat.

 

  • egy testpakoláshoz: a kezelésre szánt terület függvényében, 100-300 gr agyag szükséges. Belefoglalhatunk algaport, például spirulinát vagy hólyagmoszatot, vagy narancsbőr elleni, keringető hatású összetevőket, úgy mint: a feketebors illóolaj, fahéj illóolaj, chili kivonat, borostyán kivonat, ananászpor, vörösszőlő kivonat, stb. összekeverjük az agyagot és a kiválasztott porokat és kivonatokat, hozzáadjuk a vizet/virágvizet, amíg homogén pasztát nyerünk. Felvisszük a pasztát a kezelendő felületre és bepakoljuk élelmiszerfóliával. Körülbelül 20 perc múlva lemossuk a bőrt bő langyos vízzel.