*A feltüntetett termékképek illusztrációk, melyektől a termékek valóságos formája eltérhet.

Vörös agyag
100 g

650Ft

A vörös agyag jó választás az arcbőr megszépítésére, tisztítására és élénkítésére. Segíti a szennyeződések eltávolítását, feljavítja az arcbőr kinézetét. Minden bőrtípusra alkalmazható, különösen a fénytelen, fakó arcbőrre, kuperózis és pirosodás esetén vagy reaktív bőrre ajánlott.

Vásárolj még 15,000Ft Ft értékben, és ingyen házhoz szállítjuk termékeidet!
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Vörös agyag
100 g

Tudj meg többet a termékről…

Leírás

Mi az agyag és honnan származik?

Természetes, adalékmentes vörös agyag. Tisztító, méregtelenítő és szárító hatása közepesnek mondható. Elsősorban a normál és az enyhén zsíros bőr ápolásához ajánlott. Felhasználható fürdőbombák, szappanok színezésére is. Agyagunk a mediterrán medencéből származik, kinyerés után a napon szárítják, hogy teljességében megtartsa az ásványi sókat és az összes jótékony tulajdonságát.

Tulajdonsága

tisztító, méregtelenítő hatású, tisztítja a bőrt

felszívó tulajdonságú, magába szívja a szennyeződést,

a váladékot, a faggyúfelesleget

ásványosító hatású, felszívja a szennyeződést a bőrből és ásványi sókat,

ásványi anyagokat juttat a bőrbe

élénkítő hatású, feljavítja a bőr állapotát és kinézetét

kellemes kinézetet kölcsönöz a bőrnek

 

 

 

Milyen

eredményeket

várhatsz

a natúr

alapanyagtól

  • általában a bőr tisztításában, ápolásában, de különös módon a fakó, kuperózistól vagy bőrpírtól szenvedő arcbőr esetében
  • a fakó, fáradt arcbőr tisztításában és felfrissítésében
  • a kipirosodott, reaktív bőr tisztításában és nyugtatásában
  • a problémás bőrre szánt borogatások összetevőjeként: kuperózisra, bőrpírra
  • testpakolások és alakformáló alkalmazások összetevőjeként
  • szappanok összetevőjeként, színező összetevőként is
  • zsíros fejbőrre szánt pakolások összetevőjeként
  • sminkkészítmények készítéséhez

 

Megjelenési forma

Megjelenési forma: finom szemcséjű, tégla színű por

Földrajzi származás: Franciaország

Összetevők (INCI): montmorillonite

 

 

Hogyan használjuk a kozmetikában

  • egy pakoláshoz: két kanál agyagot vízzel, növényi főzettel, friss gyümölcs- vagy zöldség levével vagy virágvízzel homogén pasztává keverünk. 3-4 csepp illóolaj, kb. egy kiskanál növényi olaj, növényi vagy ásványi porok, algák, kozmetikai vitaminok vagy méz hozzáadásával egy komplexebb, specifikus pakolást nyerünk.
    Egy ecsettel felvisszük a pasztát a megtisztított arcbőrre, majd a maszk vastagságától függően, várunk 10-15 percet, de nem várjuk meg, hogy megszáradjon, mert kellemetlenné válhat. Langyos vízzel alaposan leöblítjük, utána felvihetünk egy hidratáló arckrémet vagy arcolajat.

 

  • egy testpakoláshoz: a kezelésre szánt terület függvényében, 100-300 gr agyag szükséges. Belefoglalhatunk algaport, például spirulinát vagy hólyagmoszatot, vagy narancsbőr elleni, keringető hatású összetevőket, úgy mint: a feketebors illóolaj, fahéj illóolaj, chili kivonat, borostyán kivonat, ananászpor, vörösszőlő kivonat, stb. összekeverjük az agyagot és a kiválasztott porokat és kivonatokat, hozzáadjuk a vizet/virágvizet, amíg homogén pasztát nyerünk. Felvisszük a pasztát a kezelendő felületre és bepakoljuk élelmiszerfóliával. Körülbelül 20 perc múlva lemossuk a bőrt bő langyos vízzel.

Mi az agyag és honnan származik?

Természetes, adalékmentes vörös agyag. Tisztító, méregtelenítő és szárító hatása közepesnek mondható. Elsősorban a normál és az enyhén zsíros bőr ápolásához ajánlott. Felhasználható fürdőbombák, szappanok színezésére is. Agyagunk a mediterrán medencéből származik, kinyerés után a napon szárítják, hogy teljességében megtartsa az ásványi sókat és az összes jótékony tulajdonságát.

Tulajdonsága

tisztító, méregtelenítő hatású, tisztítja a bőrt

felszívó tulajdonságú, magába szívja a szennyeződést,

a váladékot, a faggyúfelesleget

ásványosító hatású, felszívja a szennyeződést a bőrből és ásványi sókat,

ásványi anyagokat juttat a bőrbe

élénkítő hatású, feljavítja a bőr állapotát és kinézetét

kellemes kinézetet kölcsönöz a bőrnek

 

 

 

Milyen

eredményeket

várhatsz

a natúr

alapanyagtól

  • általában a bőr tisztításában, ápolásában, de különös módon a fakó, kuperózistól vagy bőrpírtól szenvedő arcbőr esetében
  • a fakó, fáradt arcbőr tisztításában és felfrissítésében
  • a kipirosodott, reaktív bőr tisztításában és nyugtatásában
  • a problémás bőrre szánt borogatások összetevőjeként: kuperózisra, bőrpírra
  • testpakolások és alakformáló alkalmazások összetevőjeként
  • szappanok összetevőjeként, színező összetevőként is
  • zsíros fejbőrre szánt pakolások összetevőjeként
  • sminkkészítmények készítéséhez

 

Megjelenési forma

Megjelenési forma: finom szemcséjű, tégla színű por

Földrajzi származás: Franciaország

Összetevők (INCI): montmorillonite

 

 

Hogyan használjuk a kozmetikában

  • egy pakoláshoz: két kanál agyagot vízzel, növényi főzettel, friss gyümölcs- vagy zöldség levével vagy virágvízzel homogén pasztává keverünk. 3-4 csepp illóolaj, kb. egy kiskanál növényi olaj, növényi vagy ásványi porok, algák, kozmetikai vitaminok vagy méz hozzáadásával egy komplexebb, specifikus pakolást nyerünk.
    Egy ecsettel felvisszük a pasztát a megtisztított arcbőrre, majd a maszk vastagságától függően, várunk 10-15 percet, de nem várjuk meg, hogy megszáradjon, mert kellemetlenné válhat. Langyos vízzel alaposan leöblítjük, utána felvihetünk egy hidratáló arckrémet vagy arcolajat.

 

  • egy testpakoláshoz: a kezelésre szánt terület függvényében, 100-300 gr agyag szükséges. Belefoglalhatunk algaport, például spirulinát vagy hólyagmoszatot, vagy narancsbőr elleni, keringető hatású összetevőket, úgy mint: a feketebors illóolaj, fahéj illóolaj, chili kivonat, borostyán kivonat, ananászpor, vörösszőlő kivonat, stb. összekeverjük az agyagot és a kiválasztott porokat és kivonatokat, hozzáadjuk a vizet/virágvizet, amíg homogén pasztát nyerünk. Felvisszük a pasztát a kezelendő felületre és bepakoljuk élelmiszerfóliával. Körülbelül 20 perc múlva lemossuk a bőrt bő langyos vízzel.