*A feltüntetett termékképek illusztrációk, melyektől a termékek valóságos formája eltérhet.

Sztearinsav 100 grammos kiszerelés

490Ft

A sztearinsav növényi eredetű, a növényi vajak elkészítéséhez, emulziók, balzsamok vagy samponok viszkozitásának és stabilitásának növelésére és a gyertyák, szappanok keménységének növelésére alkalmas termék.

Mások ezt vették meg hozzá

Választok:
  • ananasz natur borradir
    Ananász por, 10 grammos kiszerelés
    390Ft
    i
  • natúr testápolás kézműves dezodor
    Szilárd tenzid 100 gr
    1,250Ft
    i
  • cink oxid
    Cink-oxid 100 grammos kiszerelés
    790Ft
    i
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp
Kategória:

Sztearinsav 100 grammos kiszerelés

Tudj meg többet a termékről…

Leírás

Sztearinsav – leírás és javaslatok

A sztearinsav növényi eredetű termék, melyet a kozmetikában a növényi vajak elkészítéséhez, emulziók, balzsamok vagy samponok viszkozitásának és stabilitásának növelésére és a gyertyák, szappanok keménységének növelésére használnak.

A sztearinsav természetes módon megtalálható különböző olajokban és vajakban.

Minősége: RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) pálmaolajból kinyert kozmetikai minőségű növényi eredetű sztearinsav

Összetevők (INCI): stearic acid

Megjelenési forma: fehér viaszos golyócskák

Tulajdonságai:

  • sűrűstő és stabilizáló elem
  • megnöveli a készítmények viszkozitását és keménységét
  • tápláló, filmképző
  • növeli az olajok sűrűségét és kenhetőségét
  • az emulziók társ-emulgeáló és stabilizáló hatóanyaga

Javaslatok:

  • gazdag testvajak és krémek készítéséhez, különösen száraz bőrre
  • kenőcsök, balzsamok, szilárd dezodorok és rúd formájú (stift) termékek készítéséhez
  • a krémek szerkezetének és kenhetőségének feljavítására
  • illatos gyertyák és masszázs-gyertyák készítéséhez
  • CP szappanok készítéséhez
  • emulziókba, stabilizáló összetevőként

Kiszerelés: 100 gr

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sztearinsav 100 grammos kiszerelés” értékelése elsőként

Sztearinsav – leírás és javaslatok

A sztearinsav növényi eredetű termék, melyet a kozmetikában a növényi vajak elkészítéséhez, emulziók, balzsamok vagy samponok viszkozitásának és stabilitásának növelésére és a gyertyák, szappanok keménységének növelésére használnak.

A sztearinsav természetes módon megtalálható különböző olajokban és vajakban.

Minősége: RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) pálmaolajból kinyert kozmetikai minőségű növényi eredetű sztearinsav

Összetevők (INCI): stearic acid

Megjelenési forma: fehér viaszos golyócskák

Tulajdonságai:

  • sűrűstő és stabilizáló elem
  • megnöveli a készítmények viszkozitását és keménységét
  • tápláló, filmképző
  • növeli az olajok sűrűségét és kenhetőségét
  • az emulziók társ-emulgeáló és stabilizáló hatóanyaga

Javaslatok:

  • gazdag testvajak és krémek készítéséhez, különösen száraz bőrre
  • kenőcsök, balzsamok, szilárd dezodorok és rúd formájú (stift) termékek készítéséhez
  • a krémek szerkezetének és kenhetőségének feljavítására
  • illatos gyertyák és masszázs-gyertyák készítéséhez
  • CP szappanok készítéséhez
  • emulziókba, stabilizáló összetevőként

Kiszerelés: 100 gr