*A feltüntetett termékképek illusztrációk, melyektől a termékek valóságos formája eltérhet.

Szőlőmagolaj
500 ml

1,400Ft

A bőr simaságát, rugalmasságát biztosítja, megelőzi annak korai öregedését, képes a kollagén szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a petyhüdt bőr állapotát javítani. A bőrbe masszírozva könnyen és gyorsan beivódik, különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására.

Érdekel?

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni:
Vásárolj még 15,000Ft Ft értékben, és ingyen házhoz szállítjuk termékeidet!
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Szőlőmagolaj
500 ml

Tudj meg többet a termékről…

Leírás

Szőlőmagolajról

 

A hidegen sajtolt szőlőmagolajat tartalmazza mindazokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek a szőlő magjában megtalálhatóak. A hideg sajtolással kinyert szőlőmagolaj gazdag bioaktív, antioxidáns anyagokban, bioflavonokban, telítetlen zsírsavakban, klorofillban, könnyen emészthető és koleszterinmentes. Magas az E-vitamin tartalma, az antioxidáns hatása 18,4-szer jobb, mint a C-vitaminnak, és 50-szer nagyobb, mint az E-vitaminnak!

 

 

Tulajdonsága

szerkezet-javító, mélységében táplálja a bőrt

antioxidáns, hatásos a szabad gyökökkel szemben

bőrlágyító, puhítja a bőrt, hozzájárul

hidratáltságának és rugalmasságának fenntartásához

táplálja a hajszálakat

Mire

használd

natúr

olajad?

 

  • minden típusú bőrnek megfelelő, leginkább a vegyes és zsíros arcbőrnek
  • önmagában közvetlenül bőrre vihető termék
  • alkalmazhatjuk a hajunkra, különösen a száraz, sérült hajvégekre
  • egyéb növényi olajokkal és illóolajokkal kombinációban, arcmasszázshoz vagy testmasszázshoz használt olajakba foglalva
  • arcápoló krémek és szérumok összetevőjeként
  • testápoló krémek, balzsamok, testtejek vagy vajak összetevőjeként
  • hajmaszkok, krémek és balzsamok összetevőjeként

Megjelenési forma és előállítás módja

Előállítás módja: hidegsajtolással a magokból, majd az így nyert olajat finomítják

Megjelenési forma: tiszta, zöldes-sárga színű, alacsony sűrűségű, semleges szagú folyadék

A bőrön: jó felszívódású, száraz érzetet hagy, nem komedogén*.
*A komedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy komedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak komedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében.

Összetevők (INCI): vitis vinifera seed oil

 

 

Szőlőmagolajról

 

A hidegen sajtolt szőlőmagolajat tartalmazza mindazokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek a szőlő magjában megtalálhatóak. A hideg sajtolással kinyert szőlőmagolaj gazdag bioaktív, antioxidáns anyagokban, bioflavonokban, telítetlen zsírsavakban, klorofillban, könnyen emészthető és koleszterinmentes. Magas az E-vitamin tartalma, az antioxidáns hatása 18,4-szer jobb, mint a C-vitaminnak, és 50-szer nagyobb, mint az E-vitaminnak!

 

 

Tulajdonsága

szerkezet-javító, mélységében táplálja a bőrt

antioxidáns, hatásos a szabad gyökökkel szemben

bőrlágyító, puhítja a bőrt, hozzájárul

hidratáltságának és rugalmasságának fenntartásához

táplálja a hajszálakat

Mire

használd

natúr

olajad?

 

  • minden típusú bőrnek megfelelő, leginkább a vegyes és zsíros arcbőrnek
  • önmagában közvetlenül bőrre vihető termék
  • alkalmazhatjuk a hajunkra, különösen a száraz, sérült hajvégekre
  • egyéb növényi olajokkal és illóolajokkal kombinációban, arcmasszázshoz vagy testmasszázshoz használt olajakba foglalva
  • arcápoló krémek és szérumok összetevőjeként
  • testápoló krémek, balzsamok, testtejek vagy vajak összetevőjeként
  • hajmaszkok, krémek és balzsamok összetevőjeként

Megjelenési forma és előállítás módja

Előállítás módja: hidegsajtolással a magokból, majd az így nyert olajat finomítják

Megjelenési forma: tiszta, zöldes-sárga színű, alacsony sűrűségű, semleges szagú folyadék

A bőrön: jó felszívódású, száraz érzetet hagy, nem komedogén*.
*A komedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy komedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak komedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében.

Összetevők (INCI): vitis vinifera seed oil