*A feltüntetett termékképek illusztrációk, melyektől a termékek valóságos formája eltérhet.

Ricinusolaj gyógyszerkönyvi tiszt.

490Ft2,690Ft

Az egyik legelterjedtebb haj és szempilla növesztő szer. Ápolja és dúsítja nemcsak a szempillákat, hanem az összes szőrt, a hajat is! Egy nehezen száradó, zsíros olaj, ami nagy mennyiségben tartalmaz zsírsavakat.

Kiürítés

Mások ezt vették meg hozzá

Választok:
  • Natúr szőlőmag kivonatos szemkörnyék feszetítő szérum
    Koffein+szőlőkivonat karikás szemekre+feszesítésre
    5,090Ft
    i
  • sminklemoso-tonik-pure-fruit
    Pure fruit ananászvíz 2=1 natúr arctisztító és tonik száraz/érzékeny bőrre
    2,690Ft
    i
  • premium-natur-arckrem-granatalma
    Botox hatású arckrém
    harc a mimikai ráncokkal szemben
    8,990Ft
    i
ingyenes-szallitas
Vásárolj még 15,000Ft Ft értékben, és ingyen házhoz szállítjuk termékeidet!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp
Cikkszám nincs megadva Kategóriák ,

Érdekelhetnek még…

  • arctonik zsíros bőrre

    Algás bőrnyugtató 2=1 arctisztító és arctonik zsíros/kombinált bőrre

    5.00 out of 5
    2,690Ft
    Kosárba
  • natúr kézműves szappan avokádó

    Pálmaolaj mentes aloe vera szappan uborkával

    5.00 out of 5
    1,490Ft
    Kosárba
  • natúr arczérum botox helyett

    Botox hatású LUXUS elixír
    a mimika ráncok ellen 30 ml

    5.00 out of 5
    8,990Ft
    Kosárba
  • natúr arckrém hyaluron savval és argán olajjal

    Evidence hialuronsavas arckrém Argán olajjal és Q10-el 30 ml

    4.92 out of 5
    3,890Ft
    Kosárba

Ricinusolaj gyógyszerkönyvi tiszt.

Tudj meg többet a termékről…

Leírás

Mi a ricinus olaj és honnan származik?

 

A ricinus dísznövény, mely a trópusi, de a mérsékelt övezetben is elterjedt. Őshonos területein  akár 10 méter magasra is megnőhet, szára zöld vagy piros, virágai mélyvörös színűek és termése három részre hasadó tok, mely három olajban gazdag magot zár magába.

 

 

Tulajdonsága

egyik legsűrűbb növényi olaj

erősíti a hajat, szempillákat, szemöldököt, körmöket

serkenti a haj növekedését

lágyító, hidratáló hatású

baktériumellenes hatását ricinoleinsav-tartalmának köszönheti

enyhén hegesítő és nyugtató hatású

erősíti a hajat, a körmöket, a szempillákat és a szemöldököt

regenerálja a száraz, fakó, vegyszerekkel kezelt hajat

Mire

használd

natúr

ricinus

olajad?

 

  • fényes, erős élettel teli hajat eredményez
  • gyors haj, köröm, és szempilla növekedés
  • elősegíti abőr hegesedését
  • pigmentfoltok, öregségi foltok, terhességi foltok enyhítésében is kiváló
  • jó diszperziós közegének köszönhetően a színezőanyagok (pigmentek) számára és csillogást kölcsönöz a dekorkozmetikumoknak. (rúzs)
  • regenerálja a vegyszerekkel kezelt, festett hajat
  • a haj ápolásában és regenerálódásában
  • a haj, szempilla, szemöldök erősítésében
  • hajhullás elleni kezeléseknél
  • repedt, irritált bőr ápolásában
  • lemosók készítésében, mivel finom olaj és jól oldja a pigmenteket
  • a körmök ápolásában, főleg a repedezett, szétváló, töredezett körmökre
  • sminkkészítmények megfogalmazásában

Megjelenési forma és előállítás módja

Előállítás módja: a nyers magból nyerik, hideg sajtolással

Minőség: gyógyszerkönyvi minőségű

Megjelenési forma: tiszta sárgás színű, sűrű folyadék, majdnem szagtalan

A bőrön: lassú felszívódású, zsíros érzetet hagy, nem komedogén.*
*A komedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy komedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak komedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében

Összetevők (INCI): ricinus communis seed oil

 

 

Mi a ricinus olaj és honnan származik?

 

A ricinus dísznövény, mely a trópusi, de a mérsékelt övezetben is elterjedt. Őshonos területein  akár 10 méter magasra is megnőhet, szára zöld vagy piros, virágai mélyvörös színűek és termése három részre hasadó tok, mely három olajban gazdag magot zár magába.

 

 

Tulajdonsága

egyik legsűrűbb növényi olaj

erősíti a hajat, szempillákat, szemöldököt, körmöket

serkenti a haj növekedését

lágyító, hidratáló hatású

baktériumellenes hatását ricinoleinsav-tartalmának köszönheti

enyhén hegesítő és nyugtató hatású

erősíti a hajat, a körmöket, a szempillákat és a szemöldököt

regenerálja a száraz, fakó, vegyszerekkel kezelt hajat

Mire

használd

natúr

ricinus

olajad?

 

  • fényes, erős élettel teli hajat eredményez
  • gyors haj, köröm, és szempilla növekedés
  • elősegíti abőr hegesedését
  • pigmentfoltok, öregségi foltok, terhességi foltok enyhítésében is kiváló
  • jó diszperziós közegének köszönhetően a színezőanyagok (pigmentek) számára és csillogást kölcsönöz a dekorkozmetikumoknak. (rúzs)
  • regenerálja a vegyszerekkel kezelt, festett hajat
  • a haj ápolásában és regenerálódásában
  • a haj, szempilla, szemöldök erősítésében
  • hajhullás elleni kezeléseknél
  • repedt, irritált bőr ápolásában
  • lemosók készítésében, mivel finom olaj és jól oldja a pigmenteket
  • a körmök ápolásában, főleg a repedezett, szétváló, töredezett körmökre
  • sminkkészítmények megfogalmazásában

Megjelenési forma és előállítás módja

Előállítás módja: a nyers magból nyerik, hideg sajtolással

Minőség: gyógyszerkönyvi minőségű

Megjelenési forma: tiszta sárgás színű, sűrű folyadék, majdnem szagtalan

A bőrön: lassú felszívódású, zsíros érzetet hagy, nem komedogén.*
*A komedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy komedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak komedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében

Összetevők (INCI): ricinus communis seed oil

 

 

- 30%