*A feltüntetett termékképek illusztrációk, melyektől a termékek valóságos formája eltérhet.

Fehér méhviasz pasztilla

590Ft1,090Ft

Kenőcsök és krémek általános összetevője. Szappant, dezodort keményíti. Állagot, stabilitást és bőrbarát szerkezetet kölcsönöz a kozmetikai készítményeknek. Gyógyszerkönyvi tisztaságú természetes viasz, emulgáló, hidratáló, bőrfeszesítő, regeneráló, hegképző, gyulladásgátló hatással.

Kiürítés

Mások ezt vették meg hozzá

Választok:
  • szénpor
    Aktív szén por 10 gr
    450Ft
    i
  • natúr testápolás kézműves dezodor
    Szilárd tenzid 100 gr
    1,250Ft
    i
  • voros-agyag
    Vörös agyag 100 gr
    790Ft
    i
ingyenes-szallitas
Vásárolj még 13,000Ft Ft értékben, és ingyen házhoz szállítjuk termékeidet!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp
Cikkszám nincs megadva Kategóriák ,

Fehér méhviasz pasztilla

Tudj meg többet a termékről…

Leírás

Méhviasz és használata?

Régi idők óta használt összetevő, a kozmetikai, gyógyászati termékek számára és a gyertyák készítéséhez is. Hajlékonyságot és bársonyosságot kölcsönző összetevő, szerkezetjavító és rugalmasító hatásáért régóta értékelik. Nyugtató hatása van és segít a bőrnek a nedvesség megtartásában. A bőrön finom vékony réteget képezve védőgát szerepet tölt be.

A méhviasz egy sor olyan hatóanyagot tartalamaz, melyek aktívak maradnak hőkezelés után is. Stabilitást, tömörséget és bőrbarát szerkezetet kölcsönöz a kozmetikai készítményeknek.

Főleg a tisztított méhviasz, amely szűrés és hőkezelés után kifehéredik és illata a sárga változathoz képest kevésbé lesz átható, teljes szabadságot nyújt a készítmények megalkotásához, nem befolyásolva azok színét vagy illatát. Következésképpen ideális a szép szerkezetű krémek, kenőcsök, balzsamok, rúzsok és más dekoratív kozmetikumok készítéséhez.

Tulajdonságai

készítmények sűrítő összetevője

sűrűségfokozó, filmképző hatású

keményítő hatóanyag a stickekben

szerkezetalakító hatóanyag a krémek és kenőcsök számára

stabilizálja az emulziókat

alapanyag gyertyákhoz

keményítő a szappanokban

 

Hogy küldjük

és hogy tárold

Simítózáras PE tasakban küldjük.


Tárolás: 
hűvös helyen, nedvességtől

és közvetlen fénytől védve

Biztonsági adatok: a méhészeti termékekre

érzékeny személyek ne használják;

külső használatra!

 

Mire

használd

natúr

fehérített

méhviaszod?

 

  • különféle kenőcsökbe és krémekbe
  • ajakbalzsamokba és rúzsokba
  • stick dezodorokba
  • védőkrémekbe
  • cold krémekbe
  • természetes viaszgyertyákba
  • M&P és CP szappanokba

 

Megjelenési forma

Megjelenési forma: fehér áttetsző viaszos tabletták

Összetevők (INCI): cera alba

 

Méhviasz és használata?

Régi idők óta használt összetevő, a kozmetikai, gyógyászati termékek számára és a gyertyák készítéséhez is. Hajlékonyságot és bársonyosságot kölcsönző összetevő, szerkezetjavító és rugalmasító hatásáért régóta értékelik. Nyugtató hatása van és segít a bőrnek a nedvesség megtartásában. A bőrön finom vékony réteget képezve védőgát szerepet tölt be.

A méhviasz egy sor olyan hatóanyagot tartalamaz, melyek aktívak maradnak hőkezelés után is. Stabilitást, tömörséget és bőrbarát szerkezetet kölcsönöz a kozmetikai készítményeknek.

Főleg a tisztított méhviasz, amely szűrés és hőkezelés után kifehéredik és illata a sárga változathoz képest kevésbé lesz átható, teljes szabadságot nyújt a készítmények megalkotásához, nem befolyásolva azok színét vagy illatát. Következésképpen ideális a szép szerkezetű krémek, kenőcsök, balzsamok, rúzsok és más dekoratív kozmetikumok készítéséhez.

Tulajdonságai

készítmények sűrítő összetevője

sűrűségfokozó, filmképző hatású

keményítő hatóanyag a stickekben

szerkezetalakító hatóanyag a krémek és kenőcsök számára

stabilizálja az emulziókat

alapanyag gyertyákhoz

keményítő a szappanokban

 

Hogy küldjük

és hogy tárold

Simítózáras PE tasakban küldjük.


Tárolás: 
hűvös helyen, nedvességtől

és közvetlen fénytől védve

Biztonsági adatok: a méhészeti termékekre

érzékeny személyek ne használják;

külső használatra!

 

Mire

használd

natúr

fehérített

méhviaszod?

 

  • különféle kenőcsökbe és krémekbe
  • ajakbalzsamokba és rúzsokba
  • stick dezodorokba
  • védőkrémekbe
  • cold krémekbe
  • természetes viaszgyertyákba
  • M&P és CP szappanokba

 

Megjelenési forma

Megjelenési forma: fehér áttetsző viaszos tabletták

Összetevők (INCI): cera alba