*A feltüntetett termékképek illusztrációk, melyektől a termékek valóságos formája eltérhet.

Fehér agyag 100 g

550Ft

A fehér agyag (kaolin) egy nagyon sokoldalú, számos értékes hatással rendelkező kozmetikai alapanyag. Tisztít, elősegíti a szennyeződések eltávolítását, feljavítja a bőr állapotát. Minden bőrtípusra alkalmas, különösen a száraz vagy érzékeny arcbőrre.

Vásárolj még 15,000Ft Ft értékben, és ingyen házhoz szállítjuk termékeidet!
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Fehér agyag 100 g

Tudj meg többet a termékről…

Leírás

Mi az agyag és honnan származik?

Az agyag egy természetes ásványi termék. Agyagunk a mediterrán medencéből származik, kinyerés után a napon szárítják, hogy teljességében megtartsa az ásványi sókat és az összes jótékony tulajdonságát. Nem érte sugárzás és aktív formában jelenik meg.

Tulajdonsága

Tisztít, elősegíti a szennyeződések eltávolítását, frissíti a fáradt bőrt.

Használható minden bőrtípusra, de különösen a száraz

vagy érzékeny arcbőrre.

felszívja a szennyeződést a bőrből és

ásványi sókat, ásványi anyagokat juttat a bőrbe

kellemes szerkezetet kölcsönöz a bőrnek,

bársonyos, kifinomult lesz tőle

 

 

Milyen

eredményeket

várhatsz

a natúr

alapanyagtól

 

  • általában a bőr tisztításában, ápolásában, de különös módon a száraz és vízhiányos arcbőr esetében
  • az érzékeny bőr kíméletes tisztításában
  • az irritált bőr tisztításában és nyugtatásában
  • az érzékeny sérült bőrre szánt borogatások összetevőjeként
  • használható arc és testpakolásokhoz, sminkek illetve szappanok készítéséhez

 

Megjelenési forma

Megjelenési forma: finom szemcséjű, krémesfehér színű por

Földrajzi származás: Franciaország

Összetevők (INCI): kaolinite

 

Hogyan használjuk a kozmetikában

  • egy pakoláshoz: két kanál agyagot vízzel, növényi főzettel, friss gyümölcs- vagy zöldség levével vagy virágvízzel homogén pasztává keverünk. 3-4 csepp illóolaj, kb. egy kiskanál növényi olaj, növényi vagy ásványi porok, algák, kozmetikai vitaminok vagy méz hozzáadásával egy komplexebb, specifikus pakolást nyerünk.
    Egy ecsettel felvisszük a pasztát a megtisztított arcbőrre, majd a maszk vastagságától függően, várunk 10-15 percet, de nem várjuk meg, hogy megszáradjon, mert kellemetlenné válhat. Langyos vízzel alaposan leöblítjük, utána felvihetünk egy hidratáló arckrémet vagy arcolajat.

 

  • egy testpakoláshoz: a kezelésre szánt terület függvényében, 100-300 gr agyag szükséges. Belefoglalhatunk algaport, például spirulinát vagy hólyagmoszatot, vagy narancsbőr elleni, keringető hatású összetevőket, úgy mint: a feketebors illóolaj, fahéj illóolaj, chili kivonat, borostyán kivonat, ananászpor, vörösszőlő kivonat, stb. összekeverjük az agyagot és a kiválasztott porokat és kivonatokat, hozzáadjuk a vizet/virágvizet, amíg homogén pasztát nyerünk. Felvisszük a pasztát a kezelendő felületre és bepakoljuk élelmiszerfóliával. Körülbelül 20 perc múlva lemossuk a bőrt bő langyos vízzel.

Mi az agyag és honnan származik?

Az agyag egy természetes ásványi termék. Agyagunk a mediterrán medencéből származik, kinyerés után a napon szárítják, hogy teljességében megtartsa az ásványi sókat és az összes jótékony tulajdonságát. Nem érte sugárzás és aktív formában jelenik meg.

Tulajdonsága

Tisztít, elősegíti a szennyeződések eltávolítását, frissíti a fáradt bőrt.

Használható minden bőrtípusra, de különösen a száraz

vagy érzékeny arcbőrre.

felszívja a szennyeződést a bőrből és

ásványi sókat, ásványi anyagokat juttat a bőrbe

kellemes szerkezetet kölcsönöz a bőrnek,

bársonyos, kifinomult lesz tőle

 

 

Milyen

eredményeket

várhatsz

a natúr

alapanyagtól

 

  • általában a bőr tisztításában, ápolásában, de különös módon a száraz és vízhiányos arcbőr esetében
  • az érzékeny bőr kíméletes tisztításában
  • az irritált bőr tisztításában és nyugtatásában
  • az érzékeny sérült bőrre szánt borogatások összetevőjeként
  • használható arc és testpakolásokhoz, sminkek illetve szappanok készítéséhez

 

Megjelenési forma

Megjelenési forma: finom szemcséjű, krémesfehér színű por

Földrajzi származás: Franciaország

Összetevők (INCI): kaolinite

 

Hogyan használjuk a kozmetikában

  • egy pakoláshoz: két kanál agyagot vízzel, növényi főzettel, friss gyümölcs- vagy zöldség levével vagy virágvízzel homogén pasztává keverünk. 3-4 csepp illóolaj, kb. egy kiskanál növényi olaj, növényi vagy ásványi porok, algák, kozmetikai vitaminok vagy méz hozzáadásával egy komplexebb, specifikus pakolást nyerünk.
    Egy ecsettel felvisszük a pasztát a megtisztított arcbőrre, majd a maszk vastagságától függően, várunk 10-15 percet, de nem várjuk meg, hogy megszáradjon, mert kellemetlenné válhat. Langyos vízzel alaposan leöblítjük, utána felvihetünk egy hidratáló arckrémet vagy arcolajat.

 

  • egy testpakoláshoz: a kezelésre szánt terület függvényében, 100-300 gr agyag szükséges. Belefoglalhatunk algaport, például spirulinát vagy hólyagmoszatot, vagy narancsbőr elleni, keringető hatású összetevőket, úgy mint: a feketebors illóolaj, fahéj illóolaj, chili kivonat, borostyán kivonat, ananászpor, vörösszőlő kivonat, stb. összekeverjük az agyagot és a kiválasztott porokat és kivonatokat, hozzáadjuk a vizet/virágvizet, amíg homogén pasztát nyerünk. Felvisszük a pasztát a kezelendő felületre és bepakoljuk élelmiszerfóliával. Körülbelül 20 perc múlva lemossuk a bőrt bő langyos vízzel.
white weekend - kedvezményekkel

dezodorok, testápolók, keresd meg kedvenc fehér termékedet

Napok
Órák
Percek
Másodpercek