*A feltüntetett termékképek illusztrációk, melyektől a termékek valóságos formája eltérhet.

Édesmandula olaj 200 ml

1,990Ft

A mandulaolaj az egyik legnépszerűbb növényi olaj, bármilyen bőrtípusra alkalmas bőrlágyító, különösen a száraz bőrre ajánlott. Kellemesen tápláló és nyugtató, az érzékeny vagy törékeny bőrre is ideális.

Mások ezt vették meg hozzá

Választok:
  • feher agyag
    Fehér agyag 100 gr
    790Ft
    i
  • méhviasz
    Fehér méhviasz pasztilla – 50 gr – 590 Ft
    590Ft0Ft
    i
  • rózsaszín agyag
    Rózsaszín agyag 100 gr
    790Ft
    i
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp

Édesmandula olaj 200 ml

Tudj meg többet a termékről…

Leírás

Édesmandula olaj

A mandulafa egy gyümölcsfa, melyet a rendkívüli tulajdonságokkal rendelkező magjáért termesztenek, hogy aztán  felhasználják a gasztronómiában és a kozmetikában is. A hosszúkás gyümölcsben kemény mag terem, melynek édeskés íze és jellegzetes aromája van. A mandulafa fajták a termelés céljától és helyétől függően különbözőekNapjainkban főleg Spanyolország, Kalifornia, Olaszország és Kína meleg, napsütötte vidékein termesztik.

A mandulaolajat az egyiptomi felső társadalmi réteg már az ókorban használta a masszázsra készített termékekben és napjainkban is része a kozmetikai alkalmazásoknak.

Tulajdonsága

bőrpuhító, hidratáló

tápláló

regeneráló

enyhén gyulladásgátló

hozzájárul a bőr védőrétegének fenntartásához

selymesítő, gyengéd

csillapító hatású, a viszketegségekre is

Mire

használd

natúr

olajad?

  • arc és testmasszázsra
  • vízhiányos, sprőd, repedt bőrre
  • kiszáradt, vízhiányos bőrre
  • lemosóként
  • érzékeny , törékeny bőrre
  • a karikás szemre, ráncok csökkentésére
  • csecsemőkori szeborreás ekcémára
  • terhesnő bőrének ápolására (terhességi csíkok megelőzésére)
  • viszketegség és irritált bőr enyhítésére

Megjelenési forma és előállítás módja

Napjainkban a mandulaolaj az egyik legnépszerűbb növényi olaj, természetes bőrpuhító, minden típusú bőrre ajánlott. Mivel lassan szívódik a bőrbe, kitűnő alap masszázsolaj, és remek vivőanyag az illóolajak és különböző kozmetikai összetevők hatóanyagai számára.

Előállítás módjaa magokból hideg sajtolással nyert olajat finomítják és szűrik

Megjelenési forma: halvány sárgás színű tiszta átlátszó folyadék, jellegzetes olajos szaggal

Alkalmazások a kozmetikában

  • használható önmagára, hígítás nélkül
  • virágvízzel kombinálva, kétfázisú lemosóként
  • szpecifikus illóolajakkal és más növényi olajakkal keverve, masszázshoz
  • össztevőnek a szem környékét ápoló készítményekbe
  • összetevőnek testápoló tejekbe és emulziókba
  • összetevőnek száraz bőr ápolására készülő krémekbe és emulziókba
  • arclemosó tejekbe és emulziókba minden típusú bőrre
  • éjszakai krémekbe
  • csecsemő masszírozására (masszázs után lemossuk, hogy a bőr lélegezni tudjon)
  • hajbalzsamokba és védő hajmaszkokba keverve

kiszerelés: 200 ml

 

Édesmandula olaj

A mandulafa egy gyümölcsfa, melyet a rendkívüli tulajdonságokkal rendelkező magjáért termesztenek, hogy aztán  felhasználják a gasztronómiában és a kozmetikában is. A hosszúkás gyümölcsben kemény mag terem, melynek édeskés íze és jellegzetes aromája van. A mandulafa fajták a termelés céljától és helyétől függően különbözőekNapjainkban főleg Spanyolország, Kalifornia, Olaszország és Kína meleg, napsütötte vidékein termesztik.

A mandulaolajat az egyiptomi felső társadalmi réteg már az ókorban használta a masszázsra készített termékekben és napjainkban is része a kozmetikai alkalmazásoknak.

Tulajdonsága

bőrpuhító, hidratáló

tápláló

regeneráló

enyhén gyulladásgátló

hozzájárul a bőr védőrétegének fenntartásához

selymesítő, gyengéd

csillapító hatású, a viszketegségekre is

Mire

használd

natúr

olajad?

  • arc és testmasszázsra
  • vízhiányos, sprőd, repedt bőrre
  • kiszáradt, vízhiányos bőrre
  • lemosóként
  • érzékeny , törékeny bőrre
  • a karikás szemre, ráncok csökkentésére
  • csecsemőkori szeborreás ekcémára
  • terhesnő bőrének ápolására (terhességi csíkok megelőzésére)
  • viszketegség és irritált bőr enyhítésére

Megjelenési forma és előállítás módja

Napjainkban a mandulaolaj az egyik legnépszerűbb növényi olaj, természetes bőrpuhító, minden típusú bőrre ajánlott. Mivel lassan szívódik a bőrbe, kitűnő alap masszázsolaj, és remek vivőanyag az illóolajak és különböző kozmetikai összetevők hatóanyagai számára.

Előállítás módjaa magokból hideg sajtolással nyert olajat finomítják és szűrik

Megjelenési forma: halvány sárgás színű tiszta átlátszó folyadék, jellegzetes olajos szaggal

Alkalmazások a kozmetikában

  • használható önmagára, hígítás nélkül
  • virágvízzel kombinálva, kétfázisú lemosóként
  • szpecifikus illóolajakkal és más növényi olajakkal keverve, masszázshoz
  • össztevőnek a szem környékét ápoló készítményekbe
  • összetevőnek testápoló tejekbe és emulziókba
  • összetevőnek száraz bőr ápolására készülő krémekbe és emulziókba
  • arclemosó tejekbe és emulziókba minden típusú bőrre
  • éjszakai krémekbe
  • csecsemő masszírozására (masszázs után lemossuk, hogy a bőr lélegezni tudjon)
  • hajbalzsamokba és védő hajmaszkokba keverve

kiszerelés: 200 ml