*A feltüntetett termékképek illusztrációk, melyektől a termékek valóságos formája eltérhet.

Cink-oxid 100 grammos kiszerelés

790Ft

Elismert fertőtlenítő összetevő, serkenti a bőr gyógyulási folyamatait, alkalmas az irritált bőr ápolására, a gyerekek számára is. Kitűnő védelmet nyújt az UV-sugarak ellen. A smink készítményekbe fehér pigmentként is alkalmazzák.

Mások ezt vették meg hozzá

Választok:
  • Natúr szőlőmag kivonatos szemkörnyék feszetítő szérum
    Koffein+szőlő kivonat karikás szemekre+feszesítésre
    5,090Ft
    i
  • Anti aging hidratáló natúr arckrém
    Kollagén+Q10 antioxidáns arckrém normál/száraz arcbőrre
    5,590Ft
    i
  • sminklemoso-tonik-pure-fruit
    Pure fruit ananászvíz 2=1 natúr arctisztító és tonik száraz/érzékeny bőrre
    2,290Ft2,690Ft
    i
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp

Érdekelhetnek még…

  • natúr kézkrém

    Hidratáló BIO Argán olajos kézkrém Q10-el és kamilla kivonattal 100 ml

    5.00 out of 5
    2,490Ft
    Kosárba
  • natúr arckrém hyaluron savval és argán olajjal

    Evidence hialuronsavas arckrém Argán olajjal és Q10-el 30 ml

    4.92 out of 5
    3,890Ft
    Kosárba
  • natúr intim mosakodó

    Tejsavas natúr intim mosakodóhab aloe verával

    5.00 out of 5
    3,290Ft
    Kosárba
  • natúr kézműves szappan levendula

    Kakaóvajas levendula szappan shea vajjal

    5.00 out of 5
    1,490Ft
    Kosárba

Cink-oxid 100 grammos kiszerelés

Tudj meg többet a termékről…

Leírás

Cink-oxid használata

A kozmetikai alkalmazásokban igen jól elterjedt összetevő. Fertőtlenítő, tisztító és a bőr gyógyulását ösztönző hatása is fontos. Kitűnő UVA és UVB szűrő, gyakorlatilag egy ásványi szűrő, mely fizikai védőgátként működik. A sminkkészítményekben növeli más festékanyagok, pigmentek fedőképességét, javítja a tapadóképességét a pigmenteknek, növeli az olyan kompozíciók fedőképességét, mint az alapozó, a korrektor vagy a rúzs.

Tulajdonságai

egy védőréteget alkot a bőrön

UV sugárzás ellen védő ásványi szűrő

védi a bőrt a nedvességtől, különösen hasznos

összetevő a babapopsi kenőcsökbe

antibakteriális, gombaölő és fertőtlenítő hatású;

meggátolja a gombák fejlődését és a baktériumok szaporodását a bőrön

fehér festékanyag jó fedőképességgel, filler (töltőanyag) és mattosító összetevő

vízben és olajakban nem oldódik, vizes és olajos környezetben,

műemulziókban diszpergálható

 

Hogy küldjük

és hogy tárold

Simítózáras PE tasakban küldjük.

Tárolás: hűvös helyen, nedvességtől védve, zárt tárolóban

Biztonsági adatok, használat közbeni fontos óvintézkedések:

ne lélegezzük be, ne nyeljük le,

tartsuk távol a gyerekektől, szembe ne kerüljön,

kozmetikai felhasználásra szánt termék

Hogyan

használd

natúr

cink-

oxidodat?

 

  • az irritált, ekcémás, aknés bőrre szánt krémekbe, balzsamokba és kenőcsökbe foglalható összetevő
  • pelenkakrémekbe és balzsamokba, popsiápolókba ajánlott összetevő
  • pattanásos arcra készülő arcpúderbe alkalmas összetevő
  • smink késztményekbe, arcpúderbe, alapozóba, arcfestékbe, szemfestékbe, rúzsba foglalható: mint összetevő, mint fehér alap vagy mint hatóanyag
  • összetevőként a napvédő kompozíciókba, azzal a megjegyzéssel, hogy a SPF szám nem mérhető csak az adagolás függvényében
  • szappanokba adagolható, mint fehér pigment
  • dezodorokba foglalható összetevőként
  • ajánlott adagolási arányok: pelenkakrémekbe 5-20%, smink készítményekbe 2-50%, napvédő krémekben 20%-ig
  • belefoglalhatjuk krémalapba, előtte egy kis adagban homogénné keverjük

 

Megjelenési forma

Érzékszervi tulajdonságok: finom, szagtalan, nagy tisztaságú fehér por, nanorészecske mentes

Összetevők (INCI): zinc oxide

Cink-oxid használata

A kozmetikai alkalmazásokban igen jól elterjedt összetevő. Fertőtlenítő, tisztító és a bőr gyógyulását ösztönző hatása is fontos. Kitűnő UVA és UVB szűrő, gyakorlatilag egy ásványi szűrő, mely fizikai védőgátként működik. A sminkkészítményekben növeli más festékanyagok, pigmentek fedőképességét, javítja a tapadóképességét a pigmenteknek, növeli az olyan kompozíciók fedőképességét, mint az alapozó, a korrektor vagy a rúzs.

Tulajdonságai

egy védőréteget alkot a bőrön

UV sugárzás ellen védő ásványi szűrő

védi a bőrt a nedvességtől, különösen hasznos

összetevő a babapopsi kenőcsökbe

antibakteriális, gombaölő és fertőtlenítő hatású;

meggátolja a gombák fejlődését és a baktériumok szaporodását a bőrön

fehér festékanyag jó fedőképességgel, filler (töltőanyag) és mattosító összetevő

vízben és olajakban nem oldódik, vizes és olajos környezetben,

műemulziókban diszpergálható

 

Hogy küldjük

és hogy tárold

Simítózáras PE tasakban küldjük.

Tárolás: hűvös helyen, nedvességtől védve, zárt tárolóban

Biztonsági adatok, használat közbeni fontos óvintézkedések:

ne lélegezzük be, ne nyeljük le,

tartsuk távol a gyerekektől, szembe ne kerüljön,

kozmetikai felhasználásra szánt termék

Hogyan

használd

natúr

cink-

oxidodat?

 

  • az irritált, ekcémás, aknés bőrre szánt krémekbe, balzsamokba és kenőcsökbe foglalható összetevő
  • pelenkakrémekbe és balzsamokba, popsiápolókba ajánlott összetevő
  • pattanásos arcra készülő arcpúderbe alkalmas összetevő
  • smink késztményekbe, arcpúderbe, alapozóba, arcfestékbe, szemfestékbe, rúzsba foglalható: mint összetevő, mint fehér alap vagy mint hatóanyag
  • összetevőként a napvédő kompozíciókba, azzal a megjegyzéssel, hogy a SPF szám nem mérhető csak az adagolás függvényében
  • szappanokba adagolható, mint fehér pigment
  • dezodorokba foglalható összetevőként
  • ajánlott adagolási arányok: pelenkakrémekbe 5-20%, smink készítményekbe 2-50%, napvédő krémekben 20%-ig
  • belefoglalhatjuk krémalapba, előtte egy kis adagban homogénné keverjük

 

Megjelenési forma

Érzékszervi tulajdonságok: finom, szagtalan, nagy tisztaságú fehér por, nanorészecske mentes

Összetevők (INCI): zinc oxide