*A feltüntetett termékképek illusztrációk, melyektől a termékek valóságos formája eltérhet.

Bio Shea vaj - dezodorált 100 gr

990Ft3,000Ft

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagból, sajtolással, gyárban előállított, dezodorált (vízgőzzel szagtalanított) sheavaj, melyet elsősorban szappanokhoz ajánlunk, azonban tisztasága használatát kozmetikumokban is lehetővé teszi. Így, ha egy kozmetikumban fontosabb a világos szín és a decens illat, mint a beltartalmi értékek, akkor bátran használjuk. Szilárd állagú.

Kiürítés

Érdekel?

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni:
ingyenes-szallitas
Vásárolj még 18,000Ft Ft értékben, és ingyen házhoz szállítjuk termékeidet!
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Cikkszám nincs megadva Kategóriák ,

Érdekelhetnek még…

  • Évca pearl arcradír

    Pure pearl peeling – mikrogyöngyös arcradír normál/száraz bőrre

    5.00 out of 5
    3,590Ft
    Kosárba
  • natúr hajbalzsam természetes ápolás

    Natúr hajbalzsam BIO Argán olajjal 200ml

    0 out of 5
    2,890Ft
    Kosárba
  • natúr intim mosakodó

    Tejsavas natúr intim mosakodóhab aloe verával

    5.00 out of 5
    3,090Ft
    Kosárba
  • Kétfázisú Micellás arclemosó

    Natúr kétfázisú micellás arctisztító hialuronsavval és mályvával

    5.00 out of 5
    2,090Ft
    Kosárba

Bio Shea vaj - dezodorált 100 gr

Tudj meg többet a termékről…

Leírás

Mi a shea vaj és honnan származik?

A shea vaj az egész világon a természetes kozmetikumok nélkülözhetetlen összetevőjének számít, úgy a hazájában, Afrikában, ahol évszázadok óta használják, mint a legelőkelőbb nyugati szépségszalonokban. Tápláló, védő, hidratáló és gyógyító hatása miatt generációkon keresztül használták a bőr és a haj állagának megőrzésére, javítására és védelmére a nap, szél és egyéb külső tényezők káros hatása ellen.

Tulajdonsága

gyulladásgátló

csillapítja az irritációt, csökkenti a pirosodást

mélységében táplálja és hidratálja a bőrt

bőrregeneráló, serkenti a felhámképződést

antibakteriális hatású

elősegíti a hegesedést

védő, fényvédő hatású

serkenti a kollagén termelődést

megelőzi a ráncosodást és öregedés jeleit

visszaadja a haj ragyogását, szépségét

táplálja a kappiláris szálakat

védi a hajszálakat

Hogy küldjük

és hogy tárold

Simítózáras PE tasakban küldjük.

Tárolás: hűvös, száraz helyen

Biztonsági adatok: latexre érzékeny

személyek ne használják;

külső használatra!

Mire

használd

natúr

finomítatlan

shea vajad?

  • minden bőrtípusra, különösképpen a száraz típusra
  • ráncosodás és öregedés jelei ellen
  • ajkakra és az arc érzékeny területeire
  • irritált bőrfelületre (pelenkától, borotválkozás után, szőrtelenítés után)
  • sérült, megkeményedett vagy töredezett bőrre
  • bőrkiütésekre, ekcémákra, bőrgyulladásokra
  • vegyi hatásnak kitett kézre, bőrfelületre
  • napégette vagy enyhén sérült bőrre
  • izomfájdalomra, izomfáradtságra, feszültségre
  • száraz fejbőrre és száraz, töredezett, festett hajra
  • szappanok zsírozására

 

Megjelenési forma

Megjelenési forma: fehér színű és semleges illatú.

Földrajzi származás:Afrika

Összetevők (INCI): butyrospermum parkii butter

Szinonimák: villetaria paradoxa, karité vaj, sheabutter

Előállítás módja: préseléssel nyert vajat finomítják, tisztítják majd színtelenítik és szagtalanítják vegyszermentes eljárásokkal

Összetevők (INCI): butyrospermum parkii butter

Egyéb felhasználási lehetőségei

  • önmagában felvihető a frissen tisztított és enyhén nedves bőrre
  • növényi olajakkal, illóolajakkal vagy különböző kivonatokkal keverve, a bőr igényeinek megfelelően
  • napozás előtti és utáni használatra szánt készítményekben, a nap káros sugarai elleni védelem céljából és a hámlás visszafogására
  • kimerült izomzat, masszírozására, nyirokmasszázsra kifejlesztett kenőcsök összetevőjeként, a kezelés céljától függően kiválasztott hatóanyagokkal együtt
  • a fennálló problémák függvényében kiválasztott kozmetikai hatóanyagokkal keverve aszáraz, problémára fejbőr masszírozására, de a hajnövekedés serkentésére is szánt készítmények összetevőjeként
  • összetevőként szétvált szálú száraz, leromlott hajra és göndör vagy fékezhetetlen, “rebellis” hajra összeállított hajpakolásokba
  • önmagában vagy egyéb növényi olajakkal kombinációban, a terhesség ideje alatt, a bőr hajlékonyságának megőrzésére és a terhességi csíkok megelőzésére. Sikeresen használható szülés után is, a már meglévő csíkok simítására, enyhítésére
  • ajakbalzsamok létrehozásához
  • tápláló, vitamin bevitelére kialakított éjszakai krémekbe, melyeket a szem környékére is felvihetünk
  • mechanikus bőrradír készítményekbe
  • műhelyekben, garázsokban, kertben dolgozók számára kialakított kézkrémek, kenőcsök összetevőjeként

 

Mi a shea vaj és honnan származik?

A shea vaj az egész világon a természetes kozmetikumok nélkülözhetetlen összetevőjének számít, úgy a hazájában, Afrikában, ahol évszázadok óta használják, mint a legelőkelőbb nyugati szépségszalonokban. Tápláló, védő, hidratáló és gyógyító hatása miatt generációkon keresztül használták a bőr és a haj állagának megőrzésére, javítására és védelmére a nap, szél és egyéb külső tényezők káros hatása ellen.

Tulajdonsága

gyulladásgátló

csillapítja az irritációt, csökkenti a pirosodást

mélységében táplálja és hidratálja a bőrt

bőrregeneráló, serkenti a felhámképződést

antibakteriális hatású

elősegíti a hegesedést

védő, fényvédő hatású

serkenti a kollagén termelődést

megelőzi a ráncosodást és öregedés jeleit

visszaadja a haj ragyogását, szépségét

táplálja a kappiláris szálakat

védi a hajszálakat

Hogy küldjük

és hogy tárold

Simítózáras PE tasakban küldjük.

Tárolás: hűvös, száraz helyen

Biztonsági adatok: latexre érzékeny

személyek ne használják;

külső használatra!

Mire

használd

natúr

finomítatlan

shea vajad?

  • minden bőrtípusra, különösképpen a száraz típusra
  • ráncosodás és öregedés jelei ellen
  • ajkakra és az arc érzékeny területeire
  • irritált bőrfelületre (pelenkától, borotválkozás után, szőrtelenítés után)
  • sérült, megkeményedett vagy töredezett bőrre
  • bőrkiütésekre, ekcémákra, bőrgyulladásokra
  • vegyi hatásnak kitett kézre, bőrfelületre
  • napégette vagy enyhén sérült bőrre
  • izomfájdalomra, izomfáradtságra, feszültségre
  • száraz fejbőrre és száraz, töredezett, festett hajra
  • szappanok zsírozására

 

Megjelenési forma

Megjelenési forma: fehér színű és semleges illatú.

Földrajzi származás:Afrika

Összetevők (INCI): butyrospermum parkii butter

Szinonimák: villetaria paradoxa, karité vaj, sheabutter

Előállítás módja: préseléssel nyert vajat finomítják, tisztítják majd színtelenítik és szagtalanítják vegyszermentes eljárásokkal

Összetevők (INCI): butyrospermum parkii butter

Egyéb felhasználási lehetőségei

  • önmagában felvihető a frissen tisztított és enyhén nedves bőrre
  • növényi olajakkal, illóolajakkal vagy különböző kivonatokkal keverve, a bőr igényeinek megfelelően
  • napozás előtti és utáni használatra szánt készítményekben, a nap káros sugarai elleni védelem céljából és a hámlás visszafogására
  • kimerült izomzat, masszírozására, nyirokmasszázsra kifejlesztett kenőcsök összetevőjeként, a kezelés céljától függően kiválasztott hatóanyagokkal együtt
  • a fennálló problémák függvényében kiválasztott kozmetikai hatóanyagokkal keverve aszáraz, problémára fejbőr masszírozására, de a hajnövekedés serkentésére is szánt készítmények összetevőjeként
  • összetevőként szétvált szálú száraz, leromlott hajra és göndör vagy fékezhetetlen, “rebellis” hajra összeállított hajpakolásokba
  • önmagában vagy egyéb növényi olajakkal kombinációban, a terhesség ideje alatt, a bőr hajlékonyságának megőrzésére és a terhességi csíkok megelőzésére. Sikeresen használható szülés után is, a már meglévő csíkok simítására, enyhítésére
  • ajakbalzsamok létrehozásához
  • tápláló, vitamin bevitelére kialakított éjszakai krémekbe, melyeket a szem környékére is felvihetünk
  • mechanikus bőrradír készítményekbe
  • műhelyekben, garázsokban, kertben dolgozók számára kialakított kézkrémek, kenőcsök összetevőjeként

 

Itt a kuponod!

Add oda gyerkőcödnek ajándékunkat. Édes nyuszis szilárd testápolót ajándékozunk minden vásárláshoz. Részletekért kattints ide >>>>>