*A feltüntetett termékképek illusztrációk, melyektől a termékek valóságos formája eltérhet.

BIO finomítatlan kakaóvaj tömb

1,250Ft4,300Ft

A kakaóvaj tápláló anyagban gazdag, ismeretes magas antioxidáns- és vitamintartalmáról. Ezen tulajdonságainak köszönhetően igazi jolly joeker a kozmetikaiparban. Rendkívül jótékony hatása van a bőrre.

Vásárolj még 15,000Ft Ft értékben, és ingyen házhoz szállítjuk termékeidet!
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Cikkszám nincs megadva Kategória:

BIO finomítatlan kakaóvaj tömb

Tudj meg többet a termékről…

Leírás

Mi a kakaóvaj?

 

A kakaóbabból nyert vaj az egyik legstabilabb, legtöményebb természetes növényi zsiradék, kiváló tápláló és bőrlágyító hatást kölcsönöz a kozmetikai készítményeknek.

Előállítás módja: kakaószemeket ledarálják és kipréselik; az így nyert vajat szín halványítás és enyhe szagtalanítás céljából mechanikus eljárással megszűrik.

Tulajdonsága

bőrlágyító, tápláló és szerkezetjavító hatású

magas antioxidánstartalommal rendelkezik,

ami erőteljes öregedésgátló hatást kelt

megerősíti a bőr saját védőgátját,

megelőzve a kiszáradást

késlelteti a ráncok megjelenését

és az öregedés más jeleit

segítséget nyújt a bőrcsíkok kialakulásának

megelőzésében és a bőr rugalmasságának megőrzésében

hozzájárul a természetes és egyenletes barnuláshoz

selymes, csillogó megjelenést kölcsönöz a bőrnek

felerősíti a regenerálódási folyamatot és

megerősíti a bőr ellenálló képességét

 

Hogy használd

a kakaóvaj önmagában bőrre vihető,

de szilárdsága miatt ajánlott

használata előtt megolvasztani

használhatjuk kozmetikai készítmények összetevőjeként

nagyon kellemes szerkezetet eredményez

nagy keménységű vaj lévén, testvajak készítésekor,

a könnyebb bőrrevihetőség érdekében ötvözzük

növényi olajokkal; illatosításhoz használhatunk

illóolajokat vagy természetes illatosítókat

emulgeált balzsamok

és krémek készítésére,

de masszázsra is alkalmas

Miben

segíthet

natúr

organikus

kakaóvajad?

  • a bőr ápolásában; kiváltképpen a száraz bőrre megfelelő
  • megöregedett, száraz arcbőr ápolásában
  • külső hatásoktól károsodott bőr regenerálódásánál
  • repedezett, durva bőr feljavításánál
  • narancsbőr elleni masszázsra alkalmas
  • a bőr ápolásában terhesség alatt és után
  • ajakápolásban
  • barnulást segítő termékekben
  • kéz- és lábápolásnál
  • szappankészítésben

 

Megjelenési forma

Megjelenési forma: szilárd állagú, sárgás tömény anyag, jellegzetes finom illattal. 35°C felett vagy a bőrrel való érintkezéskor megolvad

Főbb összetevők: sztearinsav, oleinsav, palmitinsav, linolsav, polifenolok, teobromin, tokoferolok, tokotrineolok, szkvalének, fitoszterolok

Összetevők (INCI): theobroma cacao seed butter*
*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

Mi a kakaóvaj?

 

A kakaóbabból nyert vaj az egyik legstabilabb, legtöményebb természetes növényi zsiradék, kiváló tápláló és bőrlágyító hatást kölcsönöz a kozmetikai készítményeknek.

Előállítás módja: kakaószemeket ledarálják és kipréselik; az így nyert vajat szín halványítás és enyhe szagtalanítás céljából mechanikus eljárással megszűrik.

Tulajdonsága

bőrlágyító, tápláló és szerkezetjavító hatású

magas antioxidánstartalommal rendelkezik,

ami erőteljes öregedésgátló hatást kelt

megerősíti a bőr saját védőgátját,

megelőzve a kiszáradást

késlelteti a ráncok megjelenését

és az öregedés más jeleit

segítséget nyújt a bőrcsíkok kialakulásának

megelőzésében és a bőr rugalmasságának megőrzésében

hozzájárul a természetes és egyenletes barnuláshoz

selymes, csillogó megjelenést kölcsönöz a bőrnek

felerősíti a regenerálódási folyamatot és

megerősíti a bőr ellenálló képességét

 

Hogy használd

a kakaóvaj önmagában bőrre vihető,

de szilárdsága miatt ajánlott

használata előtt megolvasztani

használhatjuk kozmetikai készítmények összetevőjeként

nagyon kellemes szerkezetet eredményez

nagy keménységű vaj lévén, testvajak készítésekor,

a könnyebb bőrrevihetőség érdekében ötvözzük

növényi olajokkal; illatosításhoz használhatunk

illóolajokat vagy természetes illatosítókat

emulgeált balzsamok

és krémek készítésére,

de masszázsra is alkalmas

Miben

segíthet

natúr

organikus

kakaóvajad?

  • a bőr ápolásában; kiváltképpen a száraz bőrre megfelelő
  • megöregedett, száraz arcbőr ápolásában
  • külső hatásoktól károsodott bőr regenerálódásánál
  • repedezett, durva bőr feljavításánál
  • narancsbőr elleni masszázsra alkalmas
  • a bőr ápolásában terhesség alatt és után
  • ajakápolásban
  • barnulást segítő termékekben
  • kéz- és lábápolásnál
  • szappankészítésben

 

Megjelenési forma

Megjelenési forma: szilárd állagú, sárgás tömény anyag, jellegzetes finom illattal. 35°C felett vagy a bőrrel való érintkezéskor megolvad

Főbb összetevők: sztearinsav, oleinsav, palmitinsav, linolsav, polifenolok, teobromin, tokoferolok, tokotrineolok, szkvalének, fitoszterolok

Összetevők (INCI): theobroma cacao seed butter*
*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

white weekend - kedvezményekkel

dezodorok, testápolók, keresd meg kedvenc fehér termékedet

Napok
Órák
Percek
Másodpercek