*A feltüntetett termékképek illusztrációk, melyektől a termékek valóságos formája eltérhet.

Avokádó olaj 200ml

2,700Ft

Kiváló öregedésgátló hatású olaj, jól beszívódik a bőrbe és a hajba, lágyít, visszaadja a bőr rugalmasságát és kényelemérzetét, hajregeneráló és hajerősítő hatású.

Vásárolj még 15,000Ft Ft értékben, és ingyen házhoz szállítjuk termékeidet!
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Érdekelhetnek még…

  • natúr hajbalzsam természetes ápolás

    Natúr hajbalzsam BIO Argán olajjal

    0 out of 5
    2,090Ft
    Kosárba
  • natúr természetes virágvízzselé

    Mályvás – hialuronsavas zselé száraz/normál bőrre nyakra/dekoltázsra

    0 out of 5
    3,490Ft
    Kosárba
  • natúr dezodor

    Szódabikarbónás hibiszkusz dezodor

    5.00 out of 5
    1,890Ft
    Kosárba

Avokádó olaj 200ml

Tudj meg többet a termékről…

Leírás

 

BIO AVOKÁDÓ OLAJ

Bőrsimító, bőrvédő és sejtregeneráló jellemzői kiválóan alkalmassá teszik száraz, töredezett, érzékeny és könnyen leégésre hajlamos bőrtípusokra. Kiváló öregedésgátló hatású olaj, jól beszívódik a bőrbe és a hajba, lágyít, visszaadja a bőr rugalmasságát és kényelemérzetét, hajregeneráló és hajerősítő hatású. Antioxidáns, véd a szabadgyökök ellen.

Miért válaszd a bio avokádó olajunkat?

… mert avokádó olaj használatától a bőr rugalmas és puha lesz, ezenkívül hatékonyan nyugtatja a bőrt. Az avokádó olyan vitaminokat tartalmaz, mint az A-, C- és E-vitaminok, ezért pozitív hatással van a bőrre és mindenféle bőrtípust hatékonyan hidratál.

 

Így használd az olajodat…

Naponta egyszer vagy kétszer pár csepp olajat vigyél fel a frissen megtisztított, enyhén nedves bőrödre (arc, test, dekoltázs) és érezheted, hogy nagyon kevés mennyiség is elég a hidratáláshoz, így gazdaságosan hosszú időre elegendő. Használhatod testmasszázshoz, kitűnő vivőolaj.

Tudtad?

Az avokádó Mexikóból származik. Gyümölcsét, alakja és a héja nyers zöld színe miatt aligátor körtének is nevezik. Az avokádót már az aztékok is ismerték, olaját Mexikóban és Arizónában évszázadok óta használják az étrendben és az ápolásban.

Ajánljuk…

ráncos, élettelen érett bőrre

száraz, hámló bőrre

nyak és dekoltázs ápolására

érzékeny, törékeny bőrre

a szem körüli terület ápolására

segítség a bőrgyulladások kezelésében

a bőr apró hibáinak és hegeinek kezelésére

striák, terhességi csíkok megelőzésére, kezelésére

regenerálja a száraz, töredezett hajat, csillogóvá teszi

serkenti a haj növekedését, erősíti a hajat

Milyen

eredményeket

várhatsz

natúr

termékedtől?

védő, nyugtató hatás és puhító, lágyító hatás

regeneráló, szerkezet-javító hatás

késleltesse a bőr öregedését

antioxidáns, védjen a szabadgyökök ellen

hidratálja és puhítja a bőrt

enyhítse a gyulladásos reakciókat és a viszketegséget

szabályozza a sejtek áteresztőképességét

haj és fejbőr regeneráló hatása érvényesüljön

Használd mellé Hidratáló virágvíz zselénket a hatásosabb eredményért.

Tippek az avokádó olaj használatára…

Testápolóként: Különösen feszesítést igénylő száraz területekre kend fel, az avokádó olaj nagyon folyékony, így kevés is elegendő belőle. A száraz, vékony bőr könnyebben elveszíti a rugalmasságát. Az avokádó olaj kollagén termelődését segítő hatása miatt használd a vékony bőrterületeken.

Arcra: Arcolajként is tökéletesen működik az avokádó olaj, ugyanis felveszi a harcot a mitesszerekkel.

Hajra: Serkenti a hajnövekedést, alaposan masszírozd bele a fejbőrödbe, és a hajhagymáidon tapasztald az eredményt.

Fürdőolajként: Csepegtess a fürdővízbe pár cseppet, és miközben ellazulsz a bőröd újra rugalmas és puha lesz.

Hogyan tárold kedvenc olajodat…

Oxidációra ellenálló olaj lévén, szoba hőmérsékleten tárolandó, lehetőleg 25°C alatt, nedvességtől és fénytől védve, az eredeti tartályában. Hűtőszekrényben is tárolható.

Előállítás módja: hidegen végzett mechanikus módszerekkel a gyümölcs húsát összezúzzák és centrifugálják.

Megjelenési forma: sárgás-zöldes színű, közepes sűrűségű, jellegzetes nyers szagú folyadék

Összetevők (INCI): persea gratissima oil

*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.

Hogyan használjuk a kozmetikában

 

  • önmagában bőrre és hajra felvihető termék
  • más növényi olajokkal, illóolajokkal és hatóanyagokkal keverékben arcolajat, testolajat szérumokat készíthetünk
  • összetevőként krémek, lotionok, szérumok, arcmaszkok készítéséhez
  • testkrémek, testtejek, testvajak, masszázsolajok és kézkrémek összetevőjeként
  • öregedés elleni kompozíciókba foglalva
  • összetevőként az érzékeny, törékeny bőr ápolására készült kompozíciókba és a gyerekeknek szánt krémekbe, balzsamokba
  • striák, terhességi csíkok megelőzését, kezelését segítő készítményekbe
  • a haj és a fejbőr regenerálását, táplálását és erősítését célzó pakolásokba, balzsamokba vagy krémekbe, mint összetevő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Avokádó olaj 200ml” értékelése elsőként

 

BIO AVOKÁDÓ OLAJ

Bőrsimító, bőrvédő és sejtregeneráló jellemzői kiválóan alkalmassá teszik száraz, töredezett, érzékeny és könnyen leégésre hajlamos bőrtípusokra. Kiváló öregedésgátló hatású olaj, jól beszívódik a bőrbe és a hajba, lágyít, visszaadja a bőr rugalmasságát és kényelemérzetét, hajregeneráló és hajerősítő hatású. Antioxidáns, véd a szabadgyökök ellen.

Miért válaszd a bio avokádó olajunkat?

… mert avokádó olaj használatától a bőr rugalmas és puha lesz, ezenkívül hatékonyan nyugtatja a bőrt. Az avokádó olyan vitaminokat tartalmaz, mint az A-, C- és E-vitaminok, ezért pozitív hatással van a bőrre és mindenféle bőrtípust hatékonyan hidratál.

 

Így használd az olajodat…

Naponta egyszer vagy kétszer pár csepp olajat vigyél fel a frissen megtisztított, enyhén nedves bőrödre (arc, test, dekoltázs) és érezheted, hogy nagyon kevés mennyiség is elég a hidratáláshoz, így gazdaságosan hosszú időre elegendő. Használhatod testmasszázshoz, kitűnő vivőolaj.

Tudtad?

Az avokádó Mexikóból származik. Gyümölcsét, alakja és a héja nyers zöld színe miatt aligátor körtének is nevezik. Az avokádót már az aztékok is ismerték, olaját Mexikóban és Arizónában évszázadok óta használják az étrendben és az ápolásban.

Ajánljuk…

ráncos, élettelen érett bőrre

száraz, hámló bőrre

nyak és dekoltázs ápolására

érzékeny, törékeny bőrre

a szem körüli terület ápolására

segítség a bőrgyulladások kezelésében

a bőr apró hibáinak és hegeinek kezelésére

striák, terhességi csíkok megelőzésére, kezelésére

regenerálja a száraz, töredezett hajat, csillogóvá teszi

serkenti a haj növekedését, erősíti a hajat

Milyen

eredményeket

várhatsz

natúr

termékedtől?

védő, nyugtató hatás és puhító, lágyító hatás

regeneráló, szerkezet-javító hatás

késleltesse a bőr öregedését

antioxidáns, védjen a szabadgyökök ellen

hidratálja és puhítja a bőrt

enyhítse a gyulladásos reakciókat és a viszketegséget

szabályozza a sejtek áteresztőképességét

haj és fejbőr regeneráló hatása érvényesüljön

Használd mellé Hidratáló virágvíz zselénket a hatásosabb eredményért.

Tippek az avokádó olaj használatára…

Testápolóként: Különösen feszesítést igénylő száraz területekre kend fel, az avokádó olaj nagyon folyékony, így kevés is elegendő belőle. A száraz, vékony bőr könnyebben elveszíti a rugalmasságát. Az avokádó olaj kollagén termelődését segítő hatása miatt használd a vékony bőrterületeken.

Arcra: Arcolajként is tökéletesen működik az avokádó olaj, ugyanis felveszi a harcot a mitesszerekkel.

Hajra: Serkenti a hajnövekedést, alaposan masszírozd bele a fejbőrödbe, és a hajhagymáidon tapasztald az eredményt.

Fürdőolajként: Csepegtess a fürdővízbe pár cseppet, és miközben ellazulsz a bőröd újra rugalmas és puha lesz.

Hogyan tárold kedvenc olajodat…

Oxidációra ellenálló olaj lévén, szoba hőmérsékleten tárolandó, lehetőleg 25°C alatt, nedvességtől és fénytől védve, az eredeti tartályában. Hűtőszekrényben is tárolható.

Előállítás módja: hidegen végzett mechanikus módszerekkel a gyümölcs húsát összezúzzák és centrifugálják.

Megjelenési forma: sárgás-zöldes színű, közepes sűrűségű, jellegzetes nyers szagú folyadék

Összetevők (INCI): persea gratissima oil

*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.

Hogyan használjuk a kozmetikában

 

  • önmagában bőrre és hajra felvihető termék
  • más növényi olajokkal, illóolajokkal és hatóanyagokkal keverékben arcolajat, testolajat szérumokat készíthetünk
  • összetevőként krémek, lotionok, szérumok, arcmaszkok készítéséhez
  • testkrémek, testtejek, testvajak, masszázsolajok és kézkrémek összetevőjeként
  • öregedés elleni kompozíciókba foglalva
  • összetevőként az érzékeny, törékeny bőr ápolására készült kompozíciókba és a gyerekeknek szánt krémekbe, balzsamokba
  • striák, terhességi csíkok megelőzését, kezelését segítő készítményekbe
  • a haj és a fejbőr regenerálását, táplálását és erősítését célzó pakolásokba, balzsamokba vagy krémekbe, mint összetevő