*A feltüntetett termékképek illusztrációk, melyektől a termékek valóságos formája eltérhet.

Bio Argán olaj
200 ml

5,200Ft

Nedves bőrön azonnali hidratálást, selymes utóérzetet biztosít. Gyorsan beszívódik és az esetleges viszketést, irritációt csökkenti. Pótolja a természetes zsírokat, mégsem nehezíti el a bőrt. Kifejezetten szereti az érett bőr. Száraz bőrön alkalmazva a zsíros vagy vegyes bőrre is jótékonyan hat, segít rendezni a bőr víz-zsír egyensúlyát. Használhatod nappali vagy éjszakai krém helyett,illetve az alá is. Valamint száraz bőrűek a nappali alapozó krém vagy púder alá.

Vásárolj még 15,000Ft Ft értékben, és ingyen házhoz szállítjuk termékeidet!
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Bio Argán olaj
200 ml

Tudj meg többet a termékről…

Leírás

Argán olaj

 

Az argán egy Marokkóban honos fa, melynek élettartama 200 év is lehet, olaját a fa gyümölcséből préselik. Az argánfa korlátozott kiterjedésű területen él, mivel különleges időjárási viszonyokra van szüksége: száraz, de gazdag talajra, afrikai napsütésre és az Atlanti-óceán hőmérsékletének hatására.
Az argán magjából hideg sajtolással nagyon jó biológiai minőségű és tápértékű olajat nyernek, mely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, épen megőrzi a többszörösen telítetlen esszenciális zsírsavakban, tokoferolokban, szterinekben és fenolos antioxidánsokban gazdag mag minden hatóanyagát.

 

Tulajdonsága

öregedés gátló hatású, segít a bőröregedés elleni harcban

antioxidáns hatású, semlegesíti a szabadgyököket

feszesítő hatású, visszaadja a bőr rugalmasságát és hajlékonyságát

bőrszerkezet-javító hatásával visszaállítja a bőr feszességét és tónusát

regeneráló és hegesítő hatású, serkenti a sejten belüli cserét és a bőr megújulását

bőrpuhító és hidratáló hatású, fenntartja a bőr lipidrétegének egyensúlyát

tápláló hatású, gazdagon tartalmaz a bőr integritásának és egészségének megőrzését segítő vegyületeket

védő hatást fejt ki, korlátozza a környezeti és egyéb külső tényezők káros hatását

erősíti a körmöket

esztétikus hegesedést segítő, sebgyógyító hatású

élénkíti a hajszálakat és csillogást kölcsönöz a hajnak

 

Mire

használd

natúr

olajad?

 

  • minden típusú, de különösen a száraz vagy vízhiányos bőr ápolása
  • a tónusvesztett, rugalmatlan bőr ápolása
  • öregedésgátló és ránc-csökkentő kezelés
  • bőrbántalmak esetén, úgy mint ekcéma, bőrgyulladás, pikkelysömör (pszoriázis)
  • sérült, repedezett bőrre
  • striák, terhességi csíkok megjelenésének megelőzése vagy enyhítése
  • a bőr külső agresszív hatásoktól való védelme
  • a bőr regenerálódása sebhelyek, hegek esetén vagy napégés után
  • száraz, sérült, fakó, élettelen vagy festett hajra
  • törékeny vagy sérült körmökre, száraz kézre

Megjelenési forma és előállítás módja

Előállítás módja: hideg sajtolással nyerik a nyers magokból

Földrajzi származás: Marokkó

Minőség: Ecocert Greenlife által tanúsított természetes, organikus termék

Megjelenési forma: tiszta, sárgás színű, közepes sűrűségű, jellegzetes szagú folyadék.

A bőrön: lassú felszívódás, zsíros érzetet hagy, enyhén komedogén
*A komedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy komedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak komedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében.

Összetevők (INCI): argania spinosa kernel oil*

*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

 

Alkalmazások a kozmetikában

  • a bőrre, körömre vagy hajra felvihető hígítás nélkül, annak regenerálása és szerkezet-helyreállítása céljából
  • összetevőként arc, test, kéz és lábápoló kozmetikai készítményekbe foglalható
  • emulziók készítésekor a szírfázisba adagoljuk
  • argán olajjal készíthetők: vízmentes krémek, balzsamok, emulgeált krémek, lotion, szérumok, az arc vagy a testmasszázshoz olajak
  • haj és fejbőr ápoló alkalmazások, úgy mint maszkok, krémek, balzsamok és szérumok hasznos összetevője/li>

 

 

Argán olaj

 

Az argán egy Marokkóban honos fa, melynek élettartama 200 év is lehet, olaját a fa gyümölcséből préselik. Az argánfa korlátozott kiterjedésű területen él, mivel különleges időjárási viszonyokra van szüksége: száraz, de gazdag talajra, afrikai napsütésre és az Atlanti-óceán hőmérsékletének hatására.
Az argán magjából hideg sajtolással nagyon jó biológiai minőségű és tápértékű olajat nyernek, mely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, épen megőrzi a többszörösen telítetlen esszenciális zsírsavakban, tokoferolokban, szterinekben és fenolos antioxidánsokban gazdag mag minden hatóanyagát.

 

Tulajdonsága

öregedés gátló hatású, segít a bőröregedés elleni harcban

antioxidáns hatású, semlegesíti a szabadgyököket

feszesítő hatású, visszaadja a bőr rugalmasságát és hajlékonyságát

bőrszerkezet-javító hatásával visszaállítja a bőr feszességét és tónusát

regeneráló és hegesítő hatású, serkenti a sejten belüli cserét és a bőr megújulását

bőrpuhító és hidratáló hatású, fenntartja a bőr lipidrétegének egyensúlyát

tápláló hatású, gazdagon tartalmaz a bőr integritásának és egészségének megőrzését segítő vegyületeket

védő hatást fejt ki, korlátozza a környezeti és egyéb külső tényezők káros hatását

erősíti a körmöket

esztétikus hegesedést segítő, sebgyógyító hatású

élénkíti a hajszálakat és csillogást kölcsönöz a hajnak

 

Mire

használd

natúr

olajad?

 

  • minden típusú, de különösen a száraz vagy vízhiányos bőr ápolása
  • a tónusvesztett, rugalmatlan bőr ápolása
  • öregedésgátló és ránc-csökkentő kezelés
  • bőrbántalmak esetén, úgy mint ekcéma, bőrgyulladás, pikkelysömör (pszoriázis)
  • sérült, repedezett bőrre
  • striák, terhességi csíkok megjelenésének megelőzése vagy enyhítése
  • a bőr külső agresszív hatásoktól való védelme
  • a bőr regenerálódása sebhelyek, hegek esetén vagy napégés után
  • száraz, sérült, fakó, élettelen vagy festett hajra
  • törékeny vagy sérült körmökre, száraz kézre

Megjelenési forma és előállítás módja

Előállítás módja: hideg sajtolással nyerik a nyers magokból

Földrajzi származás: Marokkó

Minőség: Ecocert Greenlife által tanúsított természetes, organikus termék

Megjelenési forma: tiszta, sárgás színű, közepes sűrűségű, jellegzetes szagú folyadék.

A bőrön: lassú felszívódás, zsíros érzetet hagy, enyhén komedogén
*A komedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy komedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak komedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében.

Összetevők (INCI): argania spinosa kernel oil*

*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

 

Alkalmazások a kozmetikában

  • a bőrre, körömre vagy hajra felvihető hígítás nélkül, annak regenerálása és szerkezet-helyreállítása céljából
  • összetevőként arc, test, kéz és lábápoló kozmetikai készítményekbe foglalható
  • emulziók készítésekor a szírfázisba adagoljuk
  • argán olajjal készíthetők: vízmentes krémek, balzsamok, emulgeált krémek, lotion, szérumok, az arc vagy a testmasszázshoz olajak
  • haj és fejbőr ápoló alkalmazások, úgy mint maszkok, krémek, balzsamok és szérumok hasznos összetevője/li>

 

 

white weekend - kedvezményekkel

dezodorok, testápolók, keresd meg kedvenc fehér termékedet

Napok
Órák
Percek
Másodpercek