*A feltüntetett termékképek illusztrációk, melyektől a termékek valóságos formája eltérhet.

Bézs agyag 100 g - montmorillonite

660Ft

Az ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag bézs agyag tehermentesíti és ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt, felszívóképessége hozzájárul a szennyeződések eltávolításához. Különösen a normál vagy vegyes arcbőrre és a testápoló alkalmazásokba ajánlott.

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Bézs agyag 100 g - montmorillonite

Tudj meg többet a termékről…

Leírás

Mi az agyag és honnan származik?

Az agyag egy természetes ásványi termék. Agyagunk a mediterrán medencéből származik, kinyerés után a napon szárítják, hogy teljességében megtartsa az ásványi sókat és az összes jótékony tulajdonságát. Nem érte sugárzás és aktív formában jelenik meg.

Tulajdonsága

felszívó tulajdonságú, magába szívja a szennyeződést,

a váladékot, a faggyúfelesleget

tisztító, méregtelenítő hatású, tisztítja a bőrt

ásványosító hatású, felszívja a szennyeződést a bőrből

és ásványi sókat, ásványi anyagokat juttat a bőrbe

a bézs agyag tulajdonságai és

összetétele a bentonit agyaggal azonosak

Milyen

eredményeket

várhatsz

a natúr

alapanyagtól

 

  • általában a bőr tisztításában, ápolásában, de különös módon a normál és vegyes arcbőr esetében
  • a zöld agyagnál kevésbé szárító és nedvszívó hatású lévén, a testápoló alkalmazások ideális összetevője
  • a fakó vagy eltömődött arcbőr tisztításában és felfrissítésében
  • az irritált bőr tisztításában és nyugtatásában
  • a problémás bőrre szánt borogatások összetevőjeként: összeforrott sebekre, ekcémára, viszketegségre
  • testpakolások és alakformáló alkalmazások összetevőjeként
  • szappanok összetevőjeként
  • zsíros, korpásodó fejbőrre szánt pakolások összetevőjeként
  • összetevőként a por vagy pasztaszerű fogtisztító termékek készítéséhez

 

Megjelenési forma

Megjelenési forma: finom szemcséjű, bézs színű por

Földrajzi származás: Franciaország

Összetevők (INCI): montmorillonite

 

Hogyan használjuk a kozmetikában

  • egy pakoláshoz: két kanál agyagot vízzel, növényi főzettel, friss gyümölcs- vagy zöldség levével vagy virágvízzel homogén pasztává keverünk. 3-4 csepp illóolaj, kb. egy kiskanál növényi olaj, növényi vagy ásványi porok, algák, kozmetikai vitaminok vagy méz hozzáadásával egy komplexebb, specifikus pakolást nyerünk.
    Egy ecsettel felvisszük a pasztát a megtisztított arcbőrre, majd a maszk vastagságától függően, várunk 10-15 percet, de nem várjuk meg, hogy megszáradjon, mert kellemetlenné válhat. Langyos vízzel alaposan leöblítjük, utána felvihetünk egy hidratáló arckrémet vagy arcolajat.

 

  • egy testpakoláshoz: a kezelésre szánt terület függvényében, 100-300 gr agyag szükséges. Belefoglalhatunk algaport, például spirulinát vagy hólyagmoszatot, vagy narancsbőr elleni, keringető hatású összetevőket, úgy mint: a feketebors illóolaj, fahéj illóolaj, chili kivonat, borostyán kivonat, ananászpor, vörösszőlő kivonat, stb. összekeverjük az agyagot és a kiválasztott porokat és kivonatokat, hozzáadjuk a vizet/virágvizet, amíg homogén pasztát nyerünk. Felvisszük a pasztát a kezelendő felületre és bepakoljuk élelmiszerfóliával. Körülbelül 20 perc múlva lemossuk a bőrt bő langyos vízzel.

Mi az agyag és honnan származik?

Az agyag egy természetes ásványi termék. Agyagunk a mediterrán medencéből származik, kinyerés után a napon szárítják, hogy teljességében megtartsa az ásványi sókat és az összes jótékony tulajdonságát. Nem érte sugárzás és aktív formában jelenik meg.

Tulajdonsága

felszívó tulajdonságú, magába szívja a szennyeződést,

a váladékot, a faggyúfelesleget

tisztító, méregtelenítő hatású, tisztítja a bőrt

ásványosító hatású, felszívja a szennyeződést a bőrből

és ásványi sókat, ásványi anyagokat juttat a bőrbe

a bézs agyag tulajdonságai és

összetétele a bentonit agyaggal azonosak

Milyen

eredményeket

várhatsz

a natúr

alapanyagtól

 

  • általában a bőr tisztításában, ápolásában, de különös módon a normál és vegyes arcbőr esetében
  • a zöld agyagnál kevésbé szárító és nedvszívó hatású lévén, a testápoló alkalmazások ideális összetevője
  • a fakó vagy eltömődött arcbőr tisztításában és felfrissítésében
  • az irritált bőr tisztításában és nyugtatásában
  • a problémás bőrre szánt borogatások összetevőjeként: összeforrott sebekre, ekcémára, viszketegségre
  • testpakolások és alakformáló alkalmazások összetevőjeként
  • szappanok összetevőjeként
  • zsíros, korpásodó fejbőrre szánt pakolások összetevőjeként
  • összetevőként a por vagy pasztaszerű fogtisztító termékek készítéséhez

 

Megjelenési forma

Megjelenési forma: finom szemcséjű, bézs színű por

Földrajzi származás: Franciaország

Összetevők (INCI): montmorillonite

 

Hogyan használjuk a kozmetikában

  • egy pakoláshoz: két kanál agyagot vízzel, növényi főzettel, friss gyümölcs- vagy zöldség levével vagy virágvízzel homogén pasztává keverünk. 3-4 csepp illóolaj, kb. egy kiskanál növényi olaj, növényi vagy ásványi porok, algák, kozmetikai vitaminok vagy méz hozzáadásával egy komplexebb, specifikus pakolást nyerünk.
    Egy ecsettel felvisszük a pasztát a megtisztított arcbőrre, majd a maszk vastagságától függően, várunk 10-15 percet, de nem várjuk meg, hogy megszáradjon, mert kellemetlenné válhat. Langyos vízzel alaposan leöblítjük, utána felvihetünk egy hidratáló arckrémet vagy arcolajat.

 

  • egy testpakoláshoz: a kezelésre szánt terület függvényében, 100-300 gr agyag szükséges. Belefoglalhatunk algaport, például spirulinát vagy hólyagmoszatot, vagy narancsbőr elleni, keringető hatású összetevőket, úgy mint: a feketebors illóolaj, fahéj illóolaj, chili kivonat, borostyán kivonat, ananászpor, vörösszőlő kivonat, stb. összekeverjük az agyagot és a kiválasztott porokat és kivonatokat, hozzáadjuk a vizet/virágvizet, amíg homogén pasztát nyerünk. Felvisszük a pasztát a kezelendő felületre és bepakoljuk élelmiszerfóliával. Körülbelül 20 perc múlva lemossuk a bőrt bő langyos vízzel.