*A feltüntetett termékképek illusztrációk, melyektől a termékek valóságos formája eltérhet.

Ananász por, 10 grammos kiszerelés

390Ft

Az ananász por bromelint tartalmaz, egy fehérjebontó enzimet, mely hasznos a fogyást célzó külső kezelésekhez. A kivonat hámlasztó és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. Minden típusú bőrre alkalmas, különösképpen a fakó, érett, eltömődött arcbőrre.

Mások ezt vették meg hozzá

Választok:
  • cink oxid
    Cink-oxid 100 grammos kiszerelés
    790Ft
    i
  • natúr testápolás kézműves dezodor
    Szilárd tenzid 100 gr
    1,250Ft
    i
  • spirulina alga por
    Spirulina alga por 20 gr
    900Ft
    i
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp
Kategória:

Ananász por, 10 grammos kiszerelés

Tudj meg többet a termékről…

Leírás

Ananász por – leírás és javaslatok

Az ananásznak főképpen a szára és kevésbé a gyümölcse tartalmaz egy bromelin nevű enzimet, mely kedvez bizonyos fehérjék lebontásának, amelyek a zsírsejteket blokkolják, ezáltal válik a külsőleg alkalmazott fogyasztó kezeléseknek megfelelő termékké. Az ananász por, mivel gyümölcssavakat tartalmaz, alkalmas a tisztító maszkok és hámlasztó készítmények összeállításához is.

Fontos megjegyezni, hogy az élelmiszerként kedvelt gyümölcs mellett a növénynek egyéb részét is értékesítjük, mely egyébként hulladék lenne.

Előállítási mód: a gyümölcs szárából (nem a gyümölcs húsából! ) természetes cukros hordozón vizes kivonatot készítenek, annak a kiszárításából nyerik a port

Megjelenési forma: drappos barna színű, jellegzetes szagú por

Főbb összetevők: vitaminok, flavonoidok, ásványok, bromelin, savak

Összetevők (INCI): ananas sativus stem powder, maltodextrin

Tulajdonságok:

  • fehérjebontó, elősegíti a fogyást
  • tisztító hatású
  • enzimatikus hámlasztó
  • eltávolítja a bőr felületéről az elhalt sejteket
  • csillapítja a bőrt
  • gyulladásgátló hatású

Alkalmazások

  • minden bőrtípusra alkalmas
  • zsíros, eltömődött, fakó vagy érett arcbőrre
  • hámlasztó készítményekbe
  • tisztító maszkokba
  • rugalmasító készítményekbe és pakolásokba
  • narancsbőrellenes és alakformáló pakolásokba

A KOZMETIKÁBAN

  • az ajánlott használatos adagolás
  • 1-10% az ápoló készítményekbe: krémek, emulziók, gélek, tonerek
  • 5-20% maszkok elkészítéséhez
  • 5-30% hámlasztó készítmények elkészítéséhez
  • 10-30% narancsbőrellenes és alakformáló pakolásokba

Tárolás: 

  • száraz, hűvös, fénytől védett helyen
  • ne tároljuk a fürdőszobában

Biztonsági adatok:

  • kozmetikai használatra

Kiszerelés: 10 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ananász por, 10 grammos kiszerelés” értékelése elsőként

Ananász por – leírás és javaslatok

Az ananásznak főképpen a szára és kevésbé a gyümölcse tartalmaz egy bromelin nevű enzimet, mely kedvez bizonyos fehérjék lebontásának, amelyek a zsírsejteket blokkolják, ezáltal válik a külsőleg alkalmazott fogyasztó kezeléseknek megfelelő termékké. Az ananász por, mivel gyümölcssavakat tartalmaz, alkalmas a tisztító maszkok és hámlasztó készítmények összeállításához is.

Fontos megjegyezni, hogy az élelmiszerként kedvelt gyümölcs mellett a növénynek egyéb részét is értékesítjük, mely egyébként hulladék lenne.

Előállítási mód: a gyümölcs szárából (nem a gyümölcs húsából! ) természetes cukros hordozón vizes kivonatot készítenek, annak a kiszárításából nyerik a port

Megjelenési forma: drappos barna színű, jellegzetes szagú por

Főbb összetevők: vitaminok, flavonoidok, ásványok, bromelin, savak

Összetevők (INCI): ananas sativus stem powder, maltodextrin

Tulajdonságok:

  • fehérjebontó, elősegíti a fogyást
  • tisztító hatású
  • enzimatikus hámlasztó
  • eltávolítja a bőr felületéről az elhalt sejteket
  • csillapítja a bőrt
  • gyulladásgátló hatású

Alkalmazások

  • minden bőrtípusra alkalmas
  • zsíros, eltömődött, fakó vagy érett arcbőrre
  • hámlasztó készítményekbe
  • tisztító maszkokba
  • rugalmasító készítményekbe és pakolásokba
  • narancsbőrellenes és alakformáló pakolásokba

A KOZMETIKÁBAN

  • az ajánlott használatos adagolás
  • 1-10% az ápoló készítményekbe: krémek, emulziók, gélek, tonerek
  • 5-20% maszkok elkészítéséhez
  • 5-30% hámlasztó készítmények elkészítéséhez
  • 10-30% narancsbőrellenes és alakformáló pakolásokba

Tárolás: 

  • száraz, hűvös, fénytől védett helyen
  • ne tároljuk a fürdőszobában

Biztonsági adatok:

  • kozmetikai használatra

Kiszerelés: 10 g

Itt a kuponod!