*A feltüntetett termékképek illusztrációk, melyektől a termékek valóságos formája eltérhet.

Aktív szén por 10 gr

450Ft

Figyelemreméltó felszívó képességének köszönhetően a kozmetikában tisztító és méregtelenítő hatásáért alkalmazzák. Megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől, a faggyúfeleslegtől. Arcápoló maszkokba, szappanba, különböző higiéniai termékekbe belefoglalható, de szappanok és smink készítmények festőanyagaként is megfelelő.

Mások ezt vették meg hozzá

Választok:
  • natúr shea vajas szilárd testápoló
    Levendulás shea vajas szilárd
    natúr testápoló
    2,490Ft
    i
  • natúr kézműves szappan
    Holt tengeri iszapos fekete szappan aktív szénnel
    1,490Ft
    i
  • natúr arcápolás arcpakolás
    Gyulladáscsökkentő-iszapos arcpakolás pattanásos/zsíros bőrre
    2,290Ft
    i
ingyenes-szallitas
Vásárolj még 12,210Ft Ft értékben, és ingyen házhoz szállítjuk termékeidet!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp

Érdekelhetnek még…

  • natúr arcápoló szérum olajokkal

    Luxus szépségolaj a gyönyörű bőrért

    5.00 out of 5
    4,290Ft
    Kosárba
  • kremdezodor-hibiszkusz-uj(1)

    Hibiszkuszos natúr krémdezodor

    5.00 out of 5
    2,390Ft
    Kosárba
  • Akció! apolo-krembalzsam

    Bio Argán olajos krémbalzsam keratinnal és panthenollal 250 ml

    0 out of 5
    3,090Ft 2,790Ft
    Kosárba

Aktív szén por 10 gr

Tudj meg többet a termékről…

Leírás

Növényi eredetű aktív szén por

Ez egy figyelemre méltó abszorbciós képességgel rendelkező, nagyon finom szemcséjű por, a kozmetikában mélytisztító, méregtelenítő hatásáért használják. Maszkokba, szappanokba és különböző higiéniai termékekbe foglalható, de színezőanyagként is alkalmas.

A Cosmos-szabványnak megfelelően, a bio kozmetikumokban való felhasználásra engedélyezett nyersanyag.

Érzékszervi tulajdonságok: fekete színű, semleges illatú, nagyon finom szemcséjű tiszta por

Összetevők (INCI): charcoal powder

Tulajdonságok, javaslatok:

  • erőteljes abszorbciós képességgel rendelkezik
  • megtisztítja a bőrt a piszoktól, mindenféle szennyeződéstől
  • csökkenti a faggyú felesleget és elősegíti a pórusok felszabadítását
  • erős színezőanyag
  • jótékony hatással van a problémás, aknés bőrre
  • segítséget nyújt a baktériumfertőzések esetén
  • jótékony hatással van a környezeti szennyeződéseknek, mérgező vegyi anyagoknak kitett bőrre
  • jó bőrtisztító a dohányzó személyek számára
  • megtisztítja a levegőt és eltávolítja a kellemetlen szagokat

Aktív szép por alkalmazások, felhasználás:

  • felhasználásával készíthetünk maszkokat, borogatásokat, testpakolásokat
  • hámlasztó és dörzs termékekbe adagolható
  • szappanok színezésére, a hidegen készült szappanokba (CP) is
  • belefoglalható a M&P szappanokba, összetevője lehet a borotválkozó szappanoknak
  • sminkkészítmények összetevőjeként: szempillafestékbe, szemhéjtusba, szemfestékbe
  • szagtalanítóként is használható, különösen a hűtőszekrényben

Ajánlott adagolás:

  • 0,5 – 5% maszkokba és hámlasztókba
  • 0,2 – 1% szappanokba


Tárolás
: száraz, hűvös helyen, szobahőmérsékleten

Biztonsági adatok, használat közbeni fontos óvintézkedések:

  • porszerű anyag, szellőző berendezés közelében ne használjuk
  • kozmetikai felhasználásra szánt termék
  • ne lélegezzük be
  • ne nyeljük le
  • csak külsőleg használjuk

Extra finom őrlés
1kg szappanhoz kb 1-2g kell, hogy telibe színezve fekete legyen.

Kiszerelés: 10 gr

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aktív szén por 10 gr” értékelése elsőként

Növényi eredetű aktív szén por

Ez egy figyelemre méltó abszorbciós képességgel rendelkező, nagyon finom szemcséjű por, a kozmetikában mélytisztító, méregtelenítő hatásáért használják. Maszkokba, szappanokba és különböző higiéniai termékekbe foglalható, de színezőanyagként is alkalmas.

A Cosmos-szabványnak megfelelően, a bio kozmetikumokban való felhasználásra engedélyezett nyersanyag.

Érzékszervi tulajdonságok: fekete színű, semleges illatú, nagyon finom szemcséjű tiszta por

Összetevők (INCI): charcoal powder

Tulajdonságok, javaslatok:

  • erőteljes abszorbciós képességgel rendelkezik
  • megtisztítja a bőrt a piszoktól, mindenféle szennyeződéstől
  • csökkenti a faggyú felesleget és elősegíti a pórusok felszabadítását
  • erős színezőanyag
  • jótékony hatással van a problémás, aknés bőrre
  • segítséget nyújt a baktériumfertőzések esetén
  • jótékony hatással van a környezeti szennyeződéseknek, mérgező vegyi anyagoknak kitett bőrre
  • jó bőrtisztító a dohányzó személyek számára
  • megtisztítja a levegőt és eltávolítja a kellemetlen szagokat

Aktív szép por alkalmazások, felhasználás:

  • felhasználásával készíthetünk maszkokat, borogatásokat, testpakolásokat
  • hámlasztó és dörzs termékekbe adagolható
  • szappanok színezésére, a hidegen készült szappanokba (CP) is
  • belefoglalható a M&P szappanokba, összetevője lehet a borotválkozó szappanoknak
  • sminkkészítmények összetevőjeként: szempillafestékbe, szemhéjtusba, szemfestékbe
  • szagtalanítóként is használható, különösen a hűtőszekrényben

Ajánlott adagolás:

  • 0,5 – 5% maszkokba és hámlasztókba
  • 0,2 – 1% szappanokba


Tárolás
: száraz, hűvös helyen, szobahőmérsékleten

Biztonsági adatok, használat közbeni fontos óvintézkedések:

  • porszerű anyag, szellőző berendezés közelében ne használjuk
  • kozmetikai felhasználásra szánt termék
  • ne lélegezzük be
  • ne nyeljük le
  • csak külsőleg használjuk

Extra finom őrlés
1kg szappanhoz kb 1-2g kell, hogy telibe színezve fekete legyen.

Kiszerelés: 10 gr

X

1 új elem lett hozzáadva a kosárhoz

alapanyag zöld agyag
Mennyiség: 1
Összesen 790Ft
natúr természetes samponok
Mutass többet
sarga agyag
Mutass többet
mini-habvero
Mutass többet
natúr testápolás kézműves dezodor
Mutass többet
voros-agyag
Mutass többet
Mutass többet
méhviasz
Kiürítés
Mutass többet
Mézes zabos natúr kozmetikum
Mutass többet