Natúr szúnyogriasztó termékek az egész családnak!

Ki ne ismerné az érzést : kimentek a természetbe a családdal, boldogan vennéd birtokodba a tájat, majd rajban támadnak rátok a szúnyogok. Zümmögnek a füledbe, majd megveszel tőlük, az egész testedet csípik. Menekülnél, de nincs hová. Ilyenkor pánik lesz úrrá az emberen, és véget érnek a szabadtéri programok. 

Vagy nem! Támadj vissza natúr kozmetikumunkkal! El tudjuk képzelni, hogy miket tartalmazhatnak a bolti készítmények?

A legtöbb bolti termékre rá van írva, hogy fokozottan tűzveszélyes, bőrirritáló hatású lehet, gyerekektől elzárva tartandó, ártalmas a vizi élővilágra. Panaszok esetén tartsuk magunknál a termék edényét, címkéjét. A mi natúr szúnyogriasztónkon ilyen feliratokat nem fogsz találni. Vegyszermentesek, és gyermekek is használhatják!

A termék natúr, és illóolajokkal veszi fel a versenyt a szúnyogok ellen. Ezek a következők:

evca natúr szúnyogriasztó termékek
evca natúr szúnyogriasztó termékek
  • bio neem olaj baktérium és parazita ellenes, és rovarriasztó hatásáról híres. Kozmetika ipar a problémás bőrre használja: aknék, pikkelysömör, herpesz, szemölcsök.
  • menta illat : a natúr kozmetikumokban a menta illat erősen rovar űző hatással bír. Az emberek kellemesnek érzik, de a vérszívók nem!
  • geránium illóolaj : szintén egy hatásos illat, mert utálják a rovarok.
  • levendula olaj: erős jellegzetes szaga egy igazi vérszívóriasztó alapanyag. Gyulladáscsökkentő hatása pedig kifejezetten nyugtatja a csípésekkel teli bőrt.
  • citromfű olaj: szintén riasztja az ellenségeinket.

Ezzel a natúr kozmetikummal szoktam támadni ellenük. Sokat futok erdőben, vízparton, így sajnos elengedhetetlen kellékemmé vált a szúnyogriasztó. Használata előtt alaposan fel kell rázni, ha a spray verziót választottuk. Majd szépen a ruhámra fújva, az egész testemet bepermetezem. Ismételni 2-3 óránként kell, de ha sportolsz, és izzadsz akkor a művelet után közvetlenül.

Anna, a 4 éves kislány nagy rajongója a fújós natúr szúnyogriasztónknak:

az oviban amikor kirándulás volt én ezt kaptam a hátizsákba. Minden ovis társam szagolgatta, hogy jó illat van. Már parfümként is használom.

Azért parfümnek erős választás, de Anna imádja az illatát. Olyan vásárlói visszajelzésünk is jött, hogy a kutyákat fújták a termékkel séta előtt:

,, mivel natúr kozmetikumról van szó, én a kutyámat is befújom hiszen őt is csípik. ”

Ha valaki nem fújja a ruhájára, akkor a stiftes verzió is tökéletesen megállja a helyét, és azt még repülőn is tudjuk majd szállítani, hiszen nem folyadékról van szó.

Tudtátok, hogy nálunk a termékvéleményekért ajándék kupon jár? A képeken láthatjátok, hogy pontosan hol is kell kommentelned a kuponért, amiért előre nagyon hálásak vagyunk nektek!

Szólj hozzá!