Natúr Hipoallergén fürdető, érzékeny bőrű felnőtteknek és kisbabáknak!

Talán a bőrirritáció és az ekcéma az, ami a legtöbb embert a natúr kozmetikumok irányába sodorja. Sok ismerősöm pedig egyenesen a bolti tusfürdőtől, vagy a habfürdőtől pattogott ki, vált allergiássá, érzékeny bőrűvé.. Száz szónak is egy a vége : megtaláltuk a megoldást nektek, érzékeny bőrűeknek!

A hipoallergén natúr babafürdetőnk, nem csak kisbabáknak tökéletes választás!

Évca-meséi-a-natúr-kozmetikumokról
Évca-meséi-a-natúr-kozmetikumokról

Miért? Mert teljesen természetes, minden a testünktől idegen anyagtól mentes. Nézzük meg ezt pontosan! Ezt a fürdetőt a következő elemek alkotják :

  • tenzidek : ezek felelősek a lágy, és dús habért. A tenzid egy kókuszolajból származtatott növényi eredetű, kímélő kiegészítő tenzid, mely jótékony hidratáló hatásokkal bír a bőr számára. Segíti a bőr savköpenyének visszaállítását. Kíméletes a bőrrel, ezért különösen csecsemőknek, gyerekeknek és érzékeny bőrűeknek készített tisztálkodási készítményekbe ajánlott.
  • Sodium PCA,ami egy prémium minőségű anyag, szintén a hidratálásért felel. A nátrium PCA az egyik legfontosabb “természetes hidratáló faktora” a bőrnek – Natural Moisturizing Factor (NMF), mely a bőr nedvesség-szívó és nedvesség-megtartó képességéért felelős. Az egyik leghatásosabb vízlekötő anyagnak számít; az arcbőr, test- és hajápoló és tisztító alkalmazások értékes összetevője. 
  • Antiallergén illatanyag, melyet csak minimálisan tartalmazza a termék.

Kisbabáknak : alaposan hígítani kell. Nem közvetlenül a bőr felületére alkalmazzuk, hanem a fürdővízbe kell 1-2 pumpányit belenyomni, azt pedig elkeverni. A víz fog annyi fürdető anyagot tartalmazni, hogy kellően tisztítja, és hidratálja majd a kicsi bőrét.

Vásárlói vélemény : már régóta várom, hogy kijöjjön egy Évca féle natúr babafürdető. Végre most ki is próbálhatom! Már az első fürdetés alkalmával meggyőzött. Újabb kedvenc natúr kozmetikum! Nagyokat pancsolt a kisfiam, és selymes lett a kis bőre! Köszönjük szépen!

A termék színezékmentes, 100%-ban natúr összetevőkből készült, és nem tartalmaz pálmaolajat.

Érzékeny bőrű felnőtteknek : A hígítás itt is javallott. Teljesen felesleges sokkolni a bőrt a tömény alkalmazással. A hidratáló és nyugtató organikus összetevőknek köszönhetően alkalmas hajmosásra is.

TOVÁBBI HASZNOS:  Kiszáradt a kezed a kézfertőtlenítéstől? Így ápold!

A termék nem egész egy hete elérhető az Évca natural oldalán, de már remek visszajelzéseket kapunk kisgyerekes anyukáktól! Várjuk a te visszajelzésedet is az info@evca.hu-ra!

Szólj hozzá!