Tejsavas intim mosakodó – tabuk nélkül természetesen

Vannak területek, témák mindenki életében, amiről senki nem beszél, avagy nyílt titkok, de mégis jó lenne informálódnunk róluk. Ilyen témának számít az intim higiénia is, és a tejsavas intim mosakodó. Kényelmesen érezhetem magam a bőrömben, így lehetőség szerint megpróbálok natúr kozmetikumokat választani, a testápolásom összes folyamatában, melyek természetes anyagokból előállított hozzávalókat tartalmaznak, így nem irritálják a bőrömet, TÉGY ÍGY TE IS!

tejsavas intim mosakodó,intim higiénia
Tejsavas intim mosakodó

Hogyan segít a tejsavas intim mosakodó?

Ha a hüvelyflóra egyensúlya felborul, akkor fertőzések és gyulladás alakulhat ki. Ezzel a problémával a hölgyek 70%-a több alkalommal is szembesül, melynek háttérben számos ok állhat, ezek egyike a nem megfelelő intim higiénia.

Nagyon fontos az intim higiénia, hogy intim területed ápolására és tisztítására is figyelmet fordíts. Ha az interneten böngészünk a témáról, rengeteg olyan információval találkozunk, ami megpróbál meggyőzni, hogy miért nem jó, ha használod, avagy miért jó intim lemosót használni?!

Ezt a döntést mindenkinek magának kell meghoznia. Én arról próbállak meggyőzni, hogy ha már használsz intim mosakodót, miért válaszd a természetes alapanyagokból összeállított terméket, és ne a vegyszeres, illatanyagokkal telerakott bőrödre károsan ható készítményeket.

Mi a legfontosabb számodra?

Elsősorban biztonság, védelem és komfortérzet, de mindez természetesen. Hiszen fontos megvédenünk magunkat a káros baktériumoktól, kórokozóktól, amivel a mindennapi tevékenységük során találkozik testünk, és tegyük mindezt úgy, hogy közben biztonságban érezhetjük magunkat.

natúr intim mosakodó
Tejsavas intim mosakodó

A reklámok bombáznak bennünket a rengeteg tisztálkodó, tusfürdő és testápolási szerrel, ami a piacon létezik és a amiről fogalmunk sincs mit tartalmaz. Habár egy kis kutakodással utána olvashatunk, de mi történik akkor, ha tényleg allergiás reakciót okoz az általunk biztonságosnak tekintett készítmény? Sőt egy másik veszélyforrás is jelentkezik, mégpedig, ha lúgos irányba változtatjuk a hüvelyi PH-értéket, amely káros baktériumok, gombák szaporodását segíti elő. Azt már mondanom sem kell, hogy viszketés, csípés, kellemetlen szagok formájában jelentkezhet a nem megfelelően megválasztott tisztálkodó szer, szóval csak ÓVATOSAN.

Mikor ajánljuk tejsavas intim mosakodó habunkat?

  • Termékeny korban lévő nőknek
  • Szárazság és irritáció esetén
  • Menstruáció alatt
  • Terhesség alatt
  • Kellemetlen szagok ellen
  • Uszoda vagy természetes vizek használata után
  • Feltehető fertőzés esetén

Az Évca Natural figyel az érzékeny bőrű vásárlóira, akiknek különösen meg kell válogatniuk, honnan származik az a kozmetikum, amit használni fognak. Az intim részekre minden nőnek nagy figyelmet kell fordítania, az intim lemosó, amit kifejlesztettünk nemcsak rád figyel, de még a környezetedre is, ugyanis környezetbarát termékről van szó.

Intim hab állagú lemosónk minden összetevője természetes anyagokból áll össze.

A narancsvirág víznek köszönhetően felfrissülhetsz egy hosszú fárasztó nap után, nem utolsósorban gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatású.

Az aloe vera gyógyító hatása közismert, fertőzés gátló, amely képes elpusztítani a káros baktériumokat, illetve elősegíti a bőr regenerálódását.

A BIO teafa olaj gomba és baktériumölő hatással rendelkezik, tisztít, frissít és regenerál.

A Kamilla kivonat elismert hegesítő és a bőr számára csillapító és szerkezetjavító és allergiaellenes, viszketegségellenes hatású.

Van egy titkos hozzávalója a lemosónak, mégpedig a Fragólia, amely édes-virágos illatjegyével kiegyensúlyozottá tesz, ezáltal „test és lélek kéz a kézben járhat”.

Intim mosakodó habunk kb 300 pumpányi tartalommal, napi 1 mosakodással számolva 10 hónapig elegendő.

Melinda – 2019.08.07.

Melinda véleménye a termékünkről :

Nem akarom részletezni, de 2 éve elhúzódó női problémát tett rendbe 2 hét alatt. Orvostól orvosra jártam, fájdalmaim voltak. Hihetetlen hálás vagyok ❤️

Hogy használd…

Használd minden nap tisztálkodáskor. Pumpálj a kezedre egyszer a habból és lágyan vidd fel az érintett területre, majd öblítsd le. Mosdószivacs kerülendő! Ne használj tusfürdőt, szappant az intim részekre, mert felboríthatja a természetes pH szintet.