Hogyan válassz natúr dezodort?

Jön a tavasz, egyre melegednek a napok. Ha sportolunk, akkor eddig is sokszor kerültünk izzasztó szituációba, senki nem szereti a kellemetlen testszagot, ezért azt javasoljuk neked, hogy használj natúr alumínium mentes dezodort!

Ha szeretnél a témába elmélyedni, akkor ezeket a cikkeinket javasoljuk neked:

Ha megfogant a gondolat, hogy nyitnál a natúr dezodorok felé, akkor tudnod kell, amit már sok cikkünkben korábban is hangsúlyoztunk, hogy ezek a termékek másként működnek, mint a bolti készítmények. Engedik izzadni a testedet, nem bénítják meg a mirigyeidet, így távozik a testedből a méreganyag. DE! Kellemetlen testszagod nem lesz, a dezodor finom illatát fogod érezni. Ezek a termékek nem 24 órás védelmet nyújtanak, 4-5 óránként alkalmazni kell őket. Eleinte furcsa váltás lesz, de a tested és az egészséged érdekében nagyon sokat fog jelenteni!

Még nem tudod, hogy milyet is válassz, akkor talán ez a bekezdés segíteni fog neked!

Cink-oxidos natúr alumínium mentes dezodor

Ezeket a natúr dezodorokat azoknak ajánljuk, akik érzékenyebb bőrűek. Krémesebb az állaga a dezodornak, és egy vékony fehér filmréteget képez a hónaljadon. Ez a kis filmréteg nem csak illatanyagot tartalmaz, hanem hidratálja is a bőrödet! A fehér réteg könnyedén kijön a ruhádból, egy 40 fokos mosás után. Rendkívül sok illat közül választhatsz : hibiszkusz, kókusz, menta, citromfű,gyömbér- ezt az illatot főleg férfiak kedvelik-, és a levendula illat.

Natúr alumínium mentes natúr dezodor szódabikarbónával

Ezek a dezodorok ,,izzadósabb” vásárlóink kedvencei. Sok sportoló is ezt szokta választani. Ez a termék erősebbnek mondható. A használatát illetően egy kicsit szemcsésebb, keményebb a dezodor, érzékenyebb bőrűeknek nem szoktuk ajánlani. A keménység idővel fokozódhat, de én ki szoktam tenni egy kicsit a napra kupakostól, így megpuhul újra. Hatásos, és megbízható védelmet nyújt, szintén 4-5 óránként kell alkalmazni. Illatokat tekintve ugyan azok az illatok kaphatóak belőlük, mint a cinkesekből.

Ha a praktikum híve vagy, akkor neked a natúr krémdezodorunk a befutó! Összetételét tekintve, a cinkes dezodorainkkal egyenértékű, de kis környezetbarát üvegcsében van, és praktikusan magaddal viheted mindenhová! Kinek mi válik be! Kezdj el kísérletezgetni!

Vásárlói vélemény : Amióta kipróbáltam Évca natúr dezodorját… imádom! Semmi mást nem használnék ? nagy kedvencem a hibiszkuszos és a gyöngyvirágos . – Zsuzsanna

Szerintem is a legjobb! … és ez a papírhenger is nagyon tetszik ! – Orsolya

Ha valaki egyszer megtalálja a tökéletes megoldást, akkor a ki is fog tartani mellette. Az igények teljesen eltérőek lehetnek, de számtalan visszatérő vevőnk a bizonyíték rá, hogy mindenki tud választani a natúr alumínium mentes dezodoraink közül.

Szólj hozzá!