Szérum nemcsak szempillákra – NEM IS HINNÉD!

EGY KÜLÖNLEGESSÉGET MUTATOK BE!

Én sem – ahogy gondolom sokatok – nem vagyok megáldva dús fekete szempillákkal. Szőkésbarna alaphajszínemhez világos végű szempillákat örököltem, így állandóan problémáim voltak a szempillámmal. Sokáig – míg nem álltam át erre az életmódra – bolti szempillaspirálokkal kenegettem magam. Aztán egyszer csak kutatásokat olvasva kiderült, mennyire károsak ezek a termékek. Le is mondtam róla, és a szép szempillákról is. Ezidáig!!! Mindig olyan terméket tervezek, amire először is nekem és a családomnak van szüksége. Így született meg, hosszú kutatási munka után a szempillaápoló szérum. Mit szólnál, ha kezedbe adhatnék egy olyan terméket, ami nemcsak a pilláidat dúsítja, hanem a szemkörnyékedet is ápolja, és visszaadja rugalmasságát???

Akkor itt a TÖKÉLETES BIO OLAJOK KOMBINÁCIÓJA, mely nemcsak a szempillákra, hanem szemkörnyékápolóként is tökéletesen funkcionál. Miért is? Csak olvasd el az összetevőket itt: Long Lashes és kattints vissza, mert akkor írok némi kiegészítést az olajokról

A fiatalos tekintet olyan, mint a tökéletes jóga-alak: kipihent, és kiegyensúlyozott megjelenést kölcsönöz viselőjének. Egy jól bevált termékkel hatékonyan csökkentheted a szemek körüli szarkalábakat, sötét karikákat, és a puffadtságot.

Ricinus olaj

Amellett, hogy nagyon jó haj és szempillanövesztő szer, hidratálja, feltölti és visszaadja rugalmasságát a szemkörnyéki kis barázdáknak, azzal, hogy a kollagén és ellasztin termelést fokozza, így használata után puha, bársonyos lesz a bőröd.

Argán olaj önmagáért beszél…

Édesmandula olaj tápanyagokban gazdag, rendszeresen használva csökkentheti a ráncosodást, fiatalabbá és szebbé varázsol. Az öregedés egyéb jelei, a hegek, májfoltok és a megnyúlt bőr tünetei mind csökkenthetőek a mandulaolaj rendszeres használatával.

Makadámia olaj magas olajsavtartalma miatt tápláló, bőrpuhító, feszesítő hatása is közismert.

Jojoba olaj emberi faggyúhoz hasonlít és regenerálja a bőrfelszínt. Finom film bevonatot képez a bőrödön, de nem tömíti el a pórusokat és tökéletesen ápolja a szemkörnyékét.

E-vitamin az apró ráncok és szarkalábak ellen. Erőteljes antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, illetve gondoskodik a bőr megfelelő nedvességtartalmának helyreállításáról, így rugalmassá, feszessé teszik azt.

Egy sor jó tulajdonságot leírtam, természetesen a lista nem teljes, de tudnod kell, hogy e különleges összetevők szinergiában dolgoznak a bőr rugalmasságán, feszességén és hidratálásán.

Használat: a virágvízzel tökéletesen megtisztított szemkörnyékedre a kis ecset segítségével vidd fel a szérumot, majd nedves újbeggyel kicsit masszírozd a bőrödbe.

Utána ne felejtsd el használni szempillaápolóként is.

Kezd el még most használni, ne várj vele!