Natúr arckrém kalauz – hogyan válassz?

A natúr életmód egy sarkalatos pontja, hogy megtaláld a megfelelő natúr arckrémet. Bármennyire is egyszerűnek tűnik, olyan nehéz feladat, mint meglelni a tűt a szénakazalban. Ehhez szeretnénk egy kis segítséged adni neked. Korábban írtunk már a témáról érintőlegesen, az ,,öregedés és megelőzés” kapcsán itt éred el.

Evidence natúr arckrémünk

Az egyik legnépszerűbb arckrémünk. Senkit ne tévesszen meg rajta a 30+-os felirat. Semmi olyan hatóanyagot nem tartalmaz, amit ne használhatna egy 40 vagy és egy 20 éves hölgy. Ez volt az első natúr arckrém amit kipróbáltam. Az Evidence legfőbb varázsa az illatában rejlik. Nem találkoztam még emberrel, akinek ne tetszett volna. a cseresznyevirág álom. Amikor felkened magadra, a bőröd azonnal beszívja, nem hagy ragacsos érzetet maga után. Ez egy testesebb krém, tehát aki szereti jobban érezni, hogy történt valami jó az arcán, annak ezt ajánlom! Vagy csak esti használatra, nappalra pedig válassz egy lazább, könnyedebb krémet.

Perfect Beauty – kollagénes antioxidáns ápoló, és párja a szemkörnyék fezesítőnk

anti aging arcápoló csomag

Ahogy a vevőinkkel hívjuk ezt a két natúr kozmetikumot : a szőlős termékek. Külön-külön is remekül megállják a helyüket, de együtt hatnak igazán jól! A krém könnyedebb, lazább, mint az Evidence. Szintén hamar beszívódik, A szemkörnyék feszesítő pedig szérum lévén folyékonyabb, nagyon gyorsan beszívódnak, a szérumot még egy kicsit lehet érezni az arcunkon, olyan, mintha lélegezni kezdene az egész arcbőrünk. Ráerősítenek egymás hatóanyagaira. Az illatuk ugyan az, hiszen egy termékcsoportból származnak, friss, üde kellemes nem tolakodó. Korosztályt nem tudok belőni, hiszen van 30 éves és 64 éves vásárlónk is, aki ezekre esküszik.

Lift up szérum és Youth-ful arckrémünk

Évca csomag prémium arckrém
Évca csomag prémium arckrém

Alias botox hatású termékek. A kedvenc natúr arckrémem amit valaha is próbáltam. Az állaga az én bőrömnek tökéletes. Imádom. Nem azonnal szívódik fel, kell egy pár másodperc, tökéletes hidratált érzetem van utána. A szérummal közösen használva pedig olyan lesz az arcom, mint egy kisgyereké : puha, sima és hidratált eredményt várhatsz. Az illata finom, alig érezhető. Számomra nagybetűs krém.

TOVÁBBI HASZNOS:  Én és a fiam, na meg a pattanásai

+ nem arckrém, de nem hagyhatom ki a sorból a luxus arcolaj szérumunkat. Málnamag olajjal és 13 bio összetevővel. A luxe szérumot elsősorban száraz, vagy érett bőrre ajánljuk, de bárki használhatja. Fontos a jó beszívódáshoz, hogy enyhén nedves bőrre vigyük fel!

Málna olaj
Málna olaj

Azt javaslom, hogy próbáljatok ki nyugodtan több natúr arckrémünket, hiszen honnan is tudhatnád, hogy mi lesz a jó a bőrödnek? Természetes összetevői miatt egyáltalán nincs vesztenivalód. Imádni fogod őket, és a fürkésző tekinteteket is, amelyek nem értik majd, hogy mi történt veled : olyan más az arcod! – Ezt vásárlóink is mindig nevetve mesélik. Próbára fel!

Szólj hozzá!

Itt a kuponod!