Holt tengeri iszap pattanásra

Vásárlóim többsége azzal keres meg, hogy pattanásos a bőre, zsíros, fénylik, vagy a gyerkőc szenved ezekkel a problémákkal. 12 éves fiam van, tudom, hogy miről beszélnek.

A Holt tengeri iszapot már kezdetek kezdete óta használom a termékeimben, és rengeteg pozitív visszajelzés érkezett. Pattanásos, mitesszeres bőrre használják a szappant tinik, felnőttek egyaránt. Bevallom én minden este ezzel mosok arcot.

A pakolást azért alkottam meg, mert a kamaszkorba lépő gyerekem fején láttam, már nem elég a szappan. Azóta rengetegen hálálkodnak, hogy gyönyörűen alakul a gyerek arca/háta. Hozzáteszem, zsíros pattanásos bőr esetén ajánlott.

Javasolt használat: hetente max 1-2 alkalommal, illetve ami nekünk bevált, hogy tiszta vizes mutatóujjal belenyúl, a rátapadt port felteszi csak közvetlenül a pattanásra. 25-30 percig rajta hagyni, majd lemosni, ezt is maximum 1-2 alkalommal egy héten, nehogy túlságosan kiszárítsa!

A Holt-tenger iszapja rendkívüli mennyiségben tartalmaz ásványi sókat, nyomelemeket, de találhatók benne szilárd növényi és állati eredetű anyagok is. A Holt-tengeri tengeri iszap tele van olyan ásványokkal, amelyek létfontosságúak bőrünk anyagcseréjéhez, és amelyek feszesítik, táplálják, hidratálják és élénkítik a bőrt.

Magnézium a stressz ellen, és a testnedvek fenntartásához fontos. Lelassítja a bőröregedést és megnyugtatja az idegrendszert.

Kalcium hatásosan segíti a szervezet vízmegtartását, növeli a keringést, erősíti a csontokat és körmöket.

Kálium energizálja a szervezetet, segíti a bőrnedvesség egyensúlyának megtartását, és létfontosságú ásvány az intenzív sportolás utáni feltöltődésnél.

Bromidok enyhítik az izmok merevségét és pihentetik is azokat.

A nátrium fontos a limpatikus testnedvek egyensúlyban tartásához, (mely szintén fontos a szervezet immunrendszer funkcióihoz).

A Holt-tengeri iszap olyan ásványokkal van tele, melyek létfontosságúak bőrünk metabolizmusához.

Kiváló mélytisztító hatással rendelkezik, szinte “kiszívja” a szennyeződéseket a pórusok mélyéről. Fertőtlenít is,leszárítja a mitesszereket és a pattanásokat.

Az iszap összességében segíti a bőr fiatalítását, és a szervezet teljes regenerálódását, vagyis a külső és belső szépséghez teremti meg a lehetőséget .Az iszapkúra javítja a keringést, csökkenti az izomfeszültséget. Számos egyéb bőrbetegség (atopiás dermatitis), reumás betegségek, asztma, légzőszervi betegségek, magas vérnyomás, ishaemiás szívbetegség, bélgyulladások, stb.) gyógyítására kíváló.Az ozmózishatás (koncentráció különbsége) miatt a mélyebb rétegekben levő vizet a Holt-tengeri iszap a bőr felszínére húzza, az ízületekben felgyülemlett folyadék fokozatosan eltávozik, megszűnik a fájdalom és a merevség. 

TOVÁBBI HASZNOS:  A zsíros bőr ápolása

A magas bórtartalom következtében az izmok és idegek teljesen ellazulnak.

Az iszappakolás csonttörés utáni regenerálódás, izomhúzódások, zúzódások, valamint méregtelenítő kúrák esetén is alkalmazható.arcápolás

Itt a kuponod!