Természetes dezodor gyerekeknek is

dezodort a Tiszta természetből

natúr termékek Gyerekeknek is...

Nálam, hogy kezdődött?

Onnantól kezdve, hogy szülővé válunk, hatalmas felelősség és folyamatos aggódás lengi körbe életünket. Akkor már nem mi számítunk. Persze, számítunk, de már teljesen máshogy, mint azelőtt. Már nem mi vagyunk az elsők, és ez persze természetes. Az aggódás a lételemünkké válik attól a perctől fogva, hogy baba fogantatásra készülünk. Most, hogy a technika ennyire belekúszott az életünkbe, sokkal több információval találkozhatunk,  tudatosabban és odafigyelve készülhetünk, már az első percektől. Mivel szervezetünk annyi méreggel találkozik életünk során, érdemes nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy testünket, natúr, természetes termékekkel ápoljuk. A természet csupa jó dologgal ajándékoz meg bennünket, melyet használva tisztává, hidratálttá tehetjük testünket, bőrünket, csak meg kell találni azt a termékcsaládot, melyben megbízunk és érezhetően pozitív hatással van testünkre, lelkünkre.

Én sajnos csak a második fiam születése után találkoztam az INFORMÁCIÓVAL és engedtem, hogy a magamévá váljon, így sajnos még az elsőt én is Johsons babafürdetővel mosdattam 🙂 Aztán a kicsi ekcémája kihozta belőlem a “bolti” termékek lecserélésének kényszerét a természetes, natúr termékekre, aminek így utólag már nagyon örülök, hisz amellett, hogy megszabadultunk a rettegett bőrbetegségtől, sokkal tudatosabb, egészségesebb életmódszemléletet kaphattam, és elindulhattam azon az úton, ahova lehet enélkül nem jutottam volna el, se én, se  a családom.  Igyekszem legalább  a testápolásunk termékeiből kiküszöbölni a mérgek használatát. Sok-sok dezodort kipróbáltunk, miután megálmodtam a számunkra tökéletes állagút és összetételűt. Természetesen itt is előfordulnak illatanyagok, melyben allergén összetevők lehetnek, de sajnos ezt csak akkor tudja meg az ember, ha kivizsgáltatja magát és megkapja a listát, mire allergiás.

natúr illatmentes dezodor
natúr dezodor
natúr dezodor
natúr dezodor

Természetes dezodor gyerekeknek

Nagyon fontos, hogy mikor gyermekünk elérkezik abba az életszakaszába, hogy dezodort kell használnia, nekünk szülőknek kell segíteni a választásban. Elmagyarázni neki azt, hogy kamaszodik, ami egy természetes folyamat és igenis szüksége van a dezodorálásra, mert a suliban össze vannak zárva az osztályteremben és akár ciki is lehet, ha valaki “büdi”.

TOVÁBBI HASZNOS:  Micellás technológia a natúrkozmetikumokban

Olvasd el témánk első részét, melyben bemutatjuk mely összetevőket iktasd ki.

Nagyon fontos, hogy természetes termékeket használjon gyermeked is. tanítsd és mutasd meg neki a lehetőségeket.

Örülünk, ha segíthetünk, írj bátran, ha kérdésed van: evcaszappan@gmail.com

kövess bennünket

Szólj hozzá!

Itt a kuponod!