Használj natúr BIO Olajat az arcodra!

Régen én is, mint mindenki más bedőltem a reklámok csábításának. Kipróbáltam drágábbnál, drágább krémeket. Változást nem láttam magamon, inkább csak tapasztaltam, hogy elkezdett verejtékezni a homlokom. Mióta átálltam a természetes testápolásra, csak olajat használok az arcomra. A hidratálást úgy oldom meg, hogy enyhén virágvizes arcra kenem fel az olajat. Az Argán olaj egy kincs volt számomra, szépen enyhítette az apró ráncokat, a bőrhibákat kiegyenlítette,de lassan egy éve tervezek és tökéletesítgetek két arcolaj receptet, ami azt hiszem most megért a használatra. Mindkettő anti-aging hatású ami, tele olyan hatóanyagokkal, melyek a bőrkisimításban, apró ráncok enyhítésébe, feltöltésében és a bőr mélyebb rétegének való regenerálásában vesznek részt.

A Luxe arcszérum a összetételét a 13 természetes összetevőnél megtalálod: Az olajok a Q10, E vitamin és acmella kivonat hatóanyagainak szinergiájával együttesen tápláló, regeneráló hatású exkluzív terméket kapunk, mely gátolja a bőr élettani öregedését, fiatalosabb, feszesebb és simább kinézetet kölcsönöz a bőrnek.

Wow szérumunk összetételét itt találod: Magas antioxidáns és vitamin tartalmuk révén hatékonyan védik és regenerálják a bőrt. Megszüntetik a száraz húzódó érzést és üdévé, rugalmassá teszi a bőrt. Q10, E vitamin és bisabolol kivonat hatóanyagai tápláló, bőrjavító és nyugtató hatással rendelkeznek. Az érzékeny, törékeny, irritált bőr ápolására is sikerrel használható.

Az olajok kiválóan használhatók külsőleg is: testünket már lehet, hogy kókuszolajjal vagy karitévajjal kenegetjük, de fogadjunk, hogy az arcunkra még nem tettünk belőle! Vagy mégis? Ha a napi hidratálónk alá szoktunk egy kevés arcszérumot tenni, akkor könnyen lehet, hogy máris kenünk magunkra olajat – a szérumok gyakorlatilag növényi olajok keverékei.

De nézzük azokat a hathatós érveket az olajok mellett!

A kisebb olajmolekulák könnyebben beszívódnak, mint a krém összetevői, mert a bőr természetesebb, saját struktúrájához közelebb álló anyagnak érzékeli.

A természetes olajok használatával elkerülhetjük a sok parfümöt, kőolajszármazékot, állományjavítót, amit a normál krémekbe bele szoktak tenni. Próbáljuk ki a jojoba-, szőlőmag- vagy kókuszolajat!

Az arcunknak szüksége van az egyensúlyra: miután jól átdörgöltük a kiváló habzó és szárító arclemosónkkal, jólesik neki valami, ami visszabillenti a hidratáció irányába.

Az olajok megakadályozzák, hogy a bőrünk vizet adjon le, így tovább marad üde és puha, így nemcsak belülről, de kívülről is feszesebbé, fiatalabbá teszi az arcunkat.