Natúrkozmetikumok az ekcéma ellen, itt a megoldás!

Előbb utóbb mindenki eljut oda, hogy télvíz idején extrém módon kiszárad a bőre, ha nem megfelelően ápolja. A nem megfelelő ápolás, és/vagy az allergiás tünetek durvább verziója az ekcéma. Ha már megtörtént a baj, és a bőr ekcémás lett, akkor szokott mindenki kutakodni a natúr kozmetikumok piacán.

natúr bőrápolás ekcémára

Mi is az ekcéma?

A bőrünk krónikusan begyulladt, kipirosodott, viszkető immunműködési egyensúlyának megbomlása miatt létre jövő tünetegyüttes. Piros, viszkető extrém módon kiszáradt bőrfelület. Szerintem mindannyiunknak volt már ilyen betegsége, eleinte észre se vesszük, hogy jelen van, csak a vakarás rohamok megjelenésére leszünk figyelmesek. Kezelése történhet orvosi szerekkel, erős szteroidos kúrával, vagy organikus termékek használatával. Ez az, ami miatt megtaláltak minket vásárlóink, hiszen sok esetben nem akarnak az emberek szteroidos kúrákat, és inkább keresik a megoldást a natúr kozmetikumok piacán. Ahogy azt nagyanyáink is mondták: ha gyógyírt keresel valamire, keresd a természetben.

A natúr kozmetikumok és az ekcéma

Az egész létünk is egy ilyen problémára volt visszavezethető. Miután Évca megoldást talált Mátéka, a kisfia ekcémájára, sorra kerestek meg minket a barátok, ismerősök, hogy ajánljunk nekik organikus termékeket, alapanyagokat a bőrproblémákra. Most elmondjuk nektek, hogy mi a tuti recept!

Azt tudnotok kell, hogy minden szervezet más, hogy kinek mi válik be, az egyénenként eltérő lehet. A vásárlóink visszajelzése alapján, a legtöbb embernél ezek a megoldások váltak be:

Nálunk, és számos vásárlónknál ezek a natúr gyógymódok szoktak lenni a tuti receptek. Nem szabad megijedni azonban, ha valakinek elsőre nem jött be a megoldás amelyet választott, ilyenkor tovább kell keresgélni, de az biztos, hogy a natúr kozmetikumok megoldást jelentenek azoknak, akik ekcémás tünetekkel küzdenek. Ha te kar

Szólj hozzá!