Natúr kozmetikum kontra bolti termékek

Egy átlag embernél, aki még nem találkozott a natúr életmóddal, humbuknak tűnik a minden mentes életmód, de csak azért, mert nem ismerik. Arról, hogy milyen egészségkárosító anyagok vannak jelen a napi használatban lévő termékeknél, nem mindenki hallott. Pedig ott vannak a dezodorokban, a fogkrémben, az arckrémben, a tusfürdőben, a szájvizünkben, a habfürdőben és még sorolhatnám. Gondoljunk bele, hogy egy átlagos nap folyamán hány ilyen terméket használunk? Mennyi méreg juthat be a szervezetünkbe? Pedig a megoldás karnyújtásnyira van…

Miben más a natúr kozmetikum?

Ne kerülgessük a forró kását, a natúr kozmetikum más, mint a bolti termékek. A nagykereskedelmi forgalomban lévő áruk a kényelmet szolgálják, azonban egy organikus kozmetikumnál kompromisszumot kell kötni.

A bolti termék jobban habzik, illatosabb, hosszabban tart, szebb, azonnal hat, de bekerülnek a testedbe olyan alapanyagok, amelyeknek semmi keresnivalójuk ott. A természetes alapanyagok nem hagynak a bőrödön olajos érzést, igen, többször kell alkalmaznod őket, lassabban hatnak, de akkor igazán jól hatnak, és nem kell féltened a testedet! Garantáltan méregmentesen ápolod magadat, és a családodat, emellett kapsz egy biztonságérzetet : Te igenis vigyázol magadra, és rájuk!

Miért fontos, hogy natúrra válts?

Ha a fent felsoroltak és a videóban látottak még nem győztek meg, akkor egy újabb érv, amely megingathatatlan : amíg a rossz minőségű élelmiszereket a májunk megszűri, addig a kémiai anyagoktól hemzsegő normál kozmetikumok mind bejutnak egyenesen a véráramba, ugye ezt te sem akarod? Így is rengeteg az allergiás megbetegedés, és sokan panaszkodnak állandó bőrirritációra is.

Mire számíthatsz a natúr kozmetikumok használatával?

Nyugodt lelkiismeretre, hogy tényleg, kézzel foghatóan tettél valamit családod, és a saját egészséged érdekében. A bőröd selymessé és hidratálttá válik., előfordul, hogy ismerőseid megkérdezik, hogy új valami rajtad? Mert más vagy! A mimikai ráncaid is csökkennek, ha csak organikus alapanyagokkal érintkezel, így vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz jut a tested. A natúr kozmetikumoktól élettel teli leszel, és elindulsz egy új, szerethető életmód felé. 

TOVÁBBI HASZNOS:  Villámgyors gyümölcsös süti

Vágj bele bátran! 

A családod könnyen megszokja majd a váltást. Eleinte furcsa lesz, hogy egy krém nem hagy filmréteget az arcodon, többször fogod kenni magad. Más lesz a termékek állaga, egy fogkrém esetében -íze, illata, de a hatást például egy krém esetében pár nap alatt észre fogod venni.

Vegyünk egy másik népszerű példát, a natúr dezodorokat. Az alumínium mentes dezodorodat 6 óránként használni kell, nem 48 és nem 24 órás védelmet adnak, mert nem bénítják meg az izzadságmirigyeidet, engednek méregteleníteni, izzadni, hanem a kellemetlen szagot szüntetik meg.

A natúr dezodorok általában az első megvásárolt termékek, amelyek elindítják a fogyasztókat a natúr életmód útján. Sajnos a izzadásgátlókról terjedő rémhírek igaznak bizonyulnak, valóban összefüggésbe hozhatók a mellrák kialakulásával. 

Miben más egy natúr dezodor?

A natúr dezodor enged minket izzadni, ezáltal a méreganyagok távozni tudnak a testünkből, de a természetes összetevők megszüntetik a nem kívánt testszagot okozó baktériumokat. A bolti termékekkel ellentétben nem zárja le a pórusaidat, így 6 órás védelmet nyújt. Vidd magaddal, és napközben használd többször. 

A normál deok 24-48- és 72 órás védelmet ígérnek nekünk. A baj ott kezdődik, hogy sok esetben tartalmaznak egészségre káros hatóanyagokat. Mivel lezárják a pórusokat, ezek az anyagok bejutnak a véráramba. Sok tanulmány és cikk bizonyította, hogy a legtöbb rákos megbetegedés a mell és a hónalj környékén alakul ki, ezt szoros összefüggésbe hozzák az alkohol tartalmú dezodorok használatával. 

Ha natúr dezodort használsz, akkor a legnagyobb lépést tetted meg az egészséged érdekében. Amellett, hogy organikus dezodorral támadod a kellemetlen testszagodat, még hidratálod is a hónaljadat.

Mit válassz még…?

A natúr kozmetikum teljesen be fog épülni a mindennapjaidba, és már nem fogsz elcsábulni a bolti termékekre. A nyugodt lelkiismereted pedig pont lesz az i-re, ma is tettél valamit magadért. Apránként mindent le kellene cserélned organikusra: a testápolódat, a samponodat, az arckrémedet, ha lehet a smink felszerelésedet, az eredményt imádni fogod!

Szólj hozzá!