Natúr szúnyogriasztó gyerekeknek is

Anyukák! Magunkról sem feledkezzünk meg, fogyókúrás ital

natúr szúnyogriasztó

Elmúlt az esős időszak, és sajnos most az azóta kikelt szúnyogok keserítik meg az életünket. Bizony extrém méreteket öltött az invázió, így igen kellemetlenné tudnak válni a szabadban töltött órák.

 

Nekem gondjaim vannak a narancsbőrrel, nem tagadom. Természetesen az ember mindenféle recepttel próbálkozik kisebb-nagyobb sikerrel. Azért szeretem ezt az italt, mert érzem a hatását, telít, frissít és salaktalanít, ami fontos. Én egész nap erre járok rá és legalább így tudom, hogy minimum 2 liter vizet tuti megittam.

natúr szünyögriasztó spray

A szúnyogok csípése nem csak kellemetlen, de akár veszélyes is lehet:
,, A hazánkban előforduló szúnyogok által terjesztett legfontosabb betegség a nyugat-nílusi láz. Szintén szúnyogok közvetítésével terjed, de járványügyi szempontból kevésbé számottevő az usutu vírus és a dirofilariosis (bőrférgesség).
Magyarországon szúnyogok terjesztette egyéb fertőzést csak behurcolt esetként írtak le.
Ez azt jelenti, hogy a beteg külföldön kapta meg a fertőzést, majd hazatérése után diagnosztizálták a megbetegedését.
Trópusi területeken a malária, a sárgaláz, a zika, a japán-encephalitis, a dengue és chikungunya a legfontosabb szúnyog által terjesztett fertőzés. A „trópusi betegségek” közül Európában a dengue vírus (Franciaországban és Horvátországban) illetve a chikunygunya vírus (Olaszországban és Franciaországban) okozott idáig kisebb kiterjedésű járványokat ”. – írja az ANTSZ.

Fontos tehát a tőlünk telhető legtöbbet megtenni saját védelmünk érdekében.  Mint mindenben, itt is törekednünk kell a vegyszer és kémiai szerektől mentes védelmek felkutatására.

Termékeink illóolajok segítségével védenek a szúnygok ellen

  • Levendula illóolaj nagyon erős illatú gyógynövény, mely számos betegségre nyújt enyhülést, kedve a fejfájástól a stresszen át az izomlazításig. A nagyon erős illatok felhasználhatók a rovarok elleni védekezésben, mivel ezek köztudottan nem vonzzák a rovarokat.
  • Citromfű illóolaj Különböző vidékeken fűszerként használják, gyógynövényként, de illatáért is, sőt rovarriasztó tulajdonságáért is.
  • Geránium illóolaj kellemes illatú, nem allergizál, így a szúnyogűzéshez bőrre kenve hatásos lehet.
  • Mi emberek nagyon kedveljük a menta illatát, de a rovarok nem. Erős rovartaszító növények, így a mentafélék is kiválóan alkalmasak arra, hogy távol tartsák a repülő betolakodókat. Akaszthatunk kisebb csokorban az ablak, ajtó köré, de ültethetünk is belőle cserépbe. Egyiket sem bánjuk meg.
TOVÁBBI HASZNOS:  Intim higiénia - tabuk nélkül természetesen

Mint látjátok mindennek meg van a természetes alternatívája, csak meg kell találni. Nem kell lemondanotok a szúnyogok elleni védelemről sem, ha tiszta megoldásra vágytok, keressétek a webshopunkban a natúr szúnyogriasztó stiftünket.

Itt találhatóak natúr szúnyogriasztó termékeink >>>>>>

 

 

Szólj hozzá!

Itt a kuponod!