Natúr szúnyogriasztó gyerekeknek is

natúr szúnyogriasztó

 Végre elmúlt az esős időszak, de sajnos valamit hagyott maga után. Most az azóta kikelt szúnyogok keserítik meg az életünket. Bizony extrém méreteket ölthet az invázió, így igen kellemetlenné tudnak válni a szabadban töltött órák. Ne hagyjuk, hogy a felejthetetlen nyári délutánokat, estéket bosszankodással, vakarózással kelljen tölteni.


A tavalyi évben a szúnyogriasztó termékeink eladása minden egyéb eladási rekordot megdöntött az összes termék kategóriájában. Miért? Mert nálunk volt először kapható natúr szúnyogriasztó spray. Mi voltunk az elsők. Egy egyszerű problémát szem előtt tartva hoztuk létre. Ez a probléma az volt, hogy a stiftes terméket ruhára nem lehet alkalmazni.

Natúr szúnyogriasztó spray

natúr szünyögriasztó spray

A szúnyogok csípése nem csak kellemetlen, de akár veszélyes is lehet: 

,, A hazánkban előforduló szúnyogok által terjesztett legfontosabb betegség a nyugat-nílusi láz. Szintén szúnyogok közvetítésével terjed, de járványügyi szempontból kevésbé számottevő az usutu vírus és a dirofilariosis (bőrférgesség).
Magyarországon szúnyogok terjesztette egyéb fertőzést csak behurcolt esetként írtak le. Ez azt jelenti, hogy a beteg külföldön kapta meg a fertőzést, majd hazatérése után diagnosztizálták a megbetegedését.
Trópusi területeken a malária, a sárgaláz, a zika, a japán-encephalitis, a dengue és chikungunya a legfontosabb szúnyog által terjesztett fertőzés. A „trópusi betegségek” közül Európában a dengue vírus (Franciaországban és Horvátországban) illetve a chikunygunya vírus (Olaszországban és Franciaországban) okozott idáig kisebb kiterjedésű járványokat ”.  – írja az ANTSZ.

Hogyan is választhatnánk a bolti termékeket, ha olyan feliratok találhatók rajta, hogy : 

  • Fokozottan tűz, és robbanás veszélyes
  • Bőrirritáló hatású, irritáció hatására az orvosnak mutassuk meg a termék csomagolását, az összetevők miatt
  • álmatlanságot, szédülést okozhat.
  • gyermekek elől elzárva tartandó

Egy kutyasétáltatásom alkalmával jött az ötlet. Úgy elleptek minket a szúnyogok, hogy szinte bepánikoltunk, a kisfiammal. Mivel az egész életünk a natúr életmód jegyében éljük, adta magát a dolog, hogy sürgősen termékfejlesztésbe kell kezdenem. Felvettem a kapcsolatot a vegyészemmel, és megalkottuk a két tökéletes natúr szúnyogriasztó készítményt. A natúr szúnyogriasztó sprayt, és a stiftes verziót. Azért kellett a két különböző termék, mert két különböző igényt szolgálunk ki.

Mindkét terméknek megvan az előnye! A stiftes egy filmréteget képez a bőrön, horgászok és sportolók szokták vinni. Így rövidnadrágban is hódolhatnak a hobbijuknak. A spray-t, lehet ruhára fújni, gyerekek és szintén a sportolók rendelik nagy számban.

Fontos tehát a tőlünk telhető legtöbbet megtenni saját védelmünk érdekében.  Mint mindenben, itt is törekednünk kell a vegyszer és kémiai szerektől mentes védelmek felkutatására. Termékeink illóolajok segítségével védenek a szúnyogok ellen!

Lássuk, hogy pontosan mit tartalmaznak natúr szúnyogriasztó termék együttesünk.

  • Levendula illóolaj nagyon erős illatú gyógynövény, mely számos betegségre nyújt enyhülést, kedve a fejfájástól a stresszen át az izomlazításig. A nagyon erős illatok felhasználhatók a rovarok elleni védekezésben, mivel ezek köztudottan nem vonzzák a rovarokat.
  • Citromfű illóolaj Különböző vidékeken fűszerként használják, gyógynövényként, de illatáért is, sőt rovarriasztó tulajdonságáért is.
  • Neem olaj: erős parazitaellenes, rovarriasztó hatása van. Használják bőrpanaszok enyhítésére: pikkelysömör, ekcéma, fertőzések szemölcsök, herpesz.
  • Geránium illóolaj kellemes illatú, nem allergizál, így a szúnyogűzéshez bőrre kenve hatásos lehet.
  • Mi emberek nagyon kedveljük a menta illatát, de a rovarok nem. Erős rovartaszító növények, így a mentafélék is kiválóan alkalmasak arra, hogy távol tartsák a repülő betolakodókat. Akaszthatunk kisebb csokorban az ablak, ajtó köré, de ültethetünk is belőle cserépbe. Egyiket sem bánjuk meg.

Mivel a termék teljesen vegyszermentes, azaz natúr, természetes kozmetikum, így gyerekek is használhatják. Előszeretettel viszik magukkal osztálykirándulásokra, túrákra. Mivel kellemes az illata, így szívesen magukra is fújják. A bolti készítmények gyakran köhögésre késztetik a felhasználójukat. A keresztlányom annyira szereti az illatát, hogy parfümnek szokta használni.

A natúr szúnyogriasztó stift

A termék a illóolajokkal együtt tartalmaz shea vajat is. Így egy kitekerős dezodor formájában fel tudod kenni a testedre, mint egy krémet. Nem kell sokat a bőrre felvinni. Ha többször alkalmazod, akkor még hidratálod is vele a bőrödet a hatóanyagok segítségével. A termék tárolásánál figyelembe kell venned, hogy nem szabad közvetlen napfénynek kitenni. A hatásmechanizmusát befolyásolhatja, illetve megolvadhat.

Mint látjátok mindennek meg van a természetes alternatívája, csak meg kell találni. Nem kell lemondanotok a szúnyogok elleni védelemről sem, ha tiszta megoldásra vágytok, keressétek a webshopunkban a natúr szúnyogriasztó stiftünket.

Itt találhatóak natúr szúnyogriasztó termékeink >>>>>> 

Szólj hozzá!