Natúr szúnyogriasztó gyerekeknek is

natúr szúnyogriasztó

 Végre elmúlt az esős időszak, de sajnos valamit hagyott maga után. Most az azóta kikelt szúnyogok keserítik meg az életünket. Bizony extrém méreteket ölthet az invázió, így igen kellemetlenné tudnak válni a szabadban töltött órák. Ne hagyjuk, hogy a felejthetetlen nyári délutánokat, estéket bosszankodással, vakarózással kelljen tölteni.

natúr szünyögriasztó spray
Natúr szúnyogriasztó spray

A szúnyogok csípése nem csak kellemetlen, de akár veszélyes is lehet:
,, A hazánkban előforduló szúnyogok által terjesztett legfontosabb betegség a nyugat-nílusi láz. Szintén szúnyogok közvetítésével terjed, de járványügyi szempontból kevésbé számottevő az usutu vírus és a dirofilariosis (bőrférgesség).
Magyarországon szúnyogok terjesztette egyéb fertőzést csak behurcolt esetként írtak le. Ez azt jelenti, hogy a beteg külföldön kapta meg a fertőzést, majd hazatérése után diagnosztizálták a megbetegedését.
Trópusi területeken a malária, a sárgaláz, a zika, a japán-encephalitis, a dengue és chikungunya a legfontosabb szúnyog által terjesztett fertőzés. A „trópusi betegségek” közül Európában a dengue vírus (Franciaországban és Horvátországban) illetve a chikunygunya vírus (Olaszországban és Franciaországban) okozott idáig kisebb kiterjedésű járványokat ”. – írja az ANTSZ.

Egy kutyasétáltatásom alkalmával jött az ötlet. Úgy elleptek minket a szúnyogok, hogy szinte bepánikoltunk, a kisfiammal. Mivel az egész életünk a natúr életmód jegyében éljük, adta magát a dolog, hogy sürgősen termékfejlesztésbe kell kezdenem. Felvettem a kapcsolatot a vegyészemmel, és megalkottuk a két tökéletes natúr szúnyogriasztó készítményt. A natúr szúnyogriasztó sprayt, és a stiftes verziót. 

Mindkét terméknek megvan az előnye! A stiftes egy filmréteget képez a bőrön, horgászok és sportolók szokták vinni. Így rövidnadrágban is hódolhatnak a hobbijuknak.

A sprayt, lehet ruhára fújni, gyerekek és szintén a sportolók rendelik nagy számban.

stzúnyogriasztó stift
natúr szúnyogriasztó stift

Fontos tehát a tőlünk telhető legtöbbet megtenni saját védelmünk érdekében.  Mint mindenben, itt is törekednünk kell a vegyszer és kémiai szerektől mentes védelmek felkutatására. 

Termékeink illóolajok segítségével védenek a szúnyogok ellen!

Lássuk, hogy pontosan mit tartalmaznak natúr szúnyogriasztó termék együttesünk.

TOVÁBBI HASZNOS:  Így lettünk online-vásárlás függők, zugevők és élsportolók
  • Levendula illóolaj nagyon erős illatú gyógynövény, mely számos betegségre nyújt enyhülést, kedve a fejfájástól a stresszen át az izomlazításig. A nagyon erős illatok felhasználhatók a rovarok elleni védekezésben, mivel ezek köztudottan nem vonzzák a rovarokat.
  • Citromfű illóolaj Különböző vidékeken fűszerként használják, gyógynövényként, de illatáért is, sőt rovarriasztó tulajdonságáért is.
  • Neem olaj: erős parazitaellenes, rovarriasztó hatása van. Használják bőrpanaszok enyhítésére: pihhelysömör, ekcéma, fertőzések szemölcsök, herpesz.
  • Geránium illóolaj kellemes illatú, nem allergizál, így a szúnyogűzéshez bőrre kenve hatásos lehet.
  • Mi emberek nagyon kedveljük a menta illatát, de a rovarok nem. Erős rovartaszító növények, így a mentafélék is kiválóan alkalmasak arra, hogy távol tartsák a repülő betolakodókat. Akaszthatunk kisebb csokorban az ablak, ajtó köré, de ültethetünk is belőle cserépbe. Egyiket sem bánjuk meg.

Mivel a termék teljesen vegyszermentes, azaz natúr, természetes kozmetikum, így gyerekek is használhatják. Előszeretettel viszik magukkal osztálykirándulásokra, túrákra. Mivel kellemes az illata, így szívesen magukra is fújják. A bolti készítmények gyakran köhögésre késztetik a felhasználójukat. A keresztlányom annyira szereti az illatát, hogy parfümnek szokta használni. 🙂

Mint látjátok mindennek meg van a természetes alternatívája, csak meg kell találni. Nem kell lemondanotok a szúnyogok elleni védelemről sem, ha tiszta megoldásra vágytok, keressétek a webshopunkban a natúr szúnyogriasztó stiftünket.

Itt találhatóak natúr szúnyogriasztó termékeink >>>>>> 

 

Szólj hozzá!

Itt a kuponod!