Natúr kozmetikum készítő workshop

Ideje megváltoztatni az otthonod illatát

Mindenekelőtt az egy nagyszerű érzés, hogy elkészítem és használom saját természetes szépségápolási termékeimet. Mindenki vágyakozik valamilyen termék elkészítésére, és a végén, a jutalom általában a különleges elégedettség és magabiztosság érzete. Ugyanez vonatkozik a saját természetes kozmetikumok készítésére is. Nagy esélyed van arra, hogy a sok napi szépségápolási terméket kiválthatod a saját termékeddel. Ha már csak az egyiket helyettesítheted a természetes változatával, akkor nagyszerű munkát végeztél!

Henna

Vigyázz magadra

Természetesen azt is meg kell említenem, hogy a saját természetes kozmetikumaim nagyon fontosak számomra. Mindenekelőtt a lehető legnagyobb mértékben el akartam kerülni a napi kozmetikumok káros vagy mérgező összetevőit. Csak természetes alapanyagokból készült termékeket szerettem volna használni a bőröm természetes hidratálásáért és táplálásáért. Ez azt jelentette, hogy a számomra és a bőröm számára a legjobba minőségű natúralapanyagokat használtam, ami valójában vigyázott rám és az egészségemre.

Vigyázz családodra és a barátaidra

Ismerősnek tűnik? Szeretnéd az első lépést megtenni a tiszta, természetes kozmetikai alkotásaid felé? Készítenél néhányat magadnak vagy a családodnak? Jaj, szinte elfelejtettem megemlíteni, hogy különösen szeretek a családomnak és a barátaimnak tiszta, természetes kozmetikumokat készíteni!

A természet varázslatos illata

Még meg kell említenem kell egy másik tényt, amely különleges „orr” élményt adott nekem, “szerelmes” lettem a természet varázslatos illatába. Azokról a csodálatos természetes illóolajokról beszélek, amelyek mélyen és pozitívan befolyásolják érzelmeidet és hangulatodat. A műhelyben megismerkedhetsz a természetes alapanyagok biztonságos és hasznos felhasználásával, még magas koncentrátumú illóolajokkal is. A kozmetikai termékek természetes összetevői kiválóan kombinálhatók a természetes illóolajokkal, amelyek a szépségápolási termékeket még hatékonyabbá és gyógyítóbbá teszik. A workshop végén hazaviheted a balzsamokat, a testvajakat, az arcolajokat és a testolajokat, a természetes szappanokat, amelyeket saját magad készítettél

Aktuális workshop témáink

Beauty Face I. workshop

Mit készítünk:
 – Hibiszkuszos arcradírkrém 50 ml
 – Zöld agyag-spirulina méregtelenítő arcmaszk
 – Szépség elixír luxus olajokkal
+ Meglepetés termék

TOVÁBBI HASZNOS:  Holt tengeri iszap pattanásra

Amit adunk
 – Alapanyagok bemutatása, kipróbálása
 – Recepteket, termékek elkészítése
 – Hazaviheted, amit elkészítettél, sőt még AJÁNDÉKOKAT is

Amit még ezen kívül nyújt neked ez az esemény

otthonias környezet
baráti hangulat
maximális kikapcsolódás
minden kérdésedre választ adok, ami csak foglalkoztat
prémium alapanyagok

Olyan érdeklődőket várok, akik nyitottak a natúr életmód iránt, fontos számunkra, hogy mit használnak a testükre és emellett szeretnének jó hangulatban eltölteni minimum 2 órát.

Beauty Face I. workshop

Baján

5990 Ft
  •  

Beauty face I. workshop

Vidéken

7990 Ft
  •  

Szólj hozzá!

Itt a kuponod!