Júniusi regenerálódás

Mindenkinek tisztában kell lennie azzal a ténnyel, hogy a bőrünk védelme nem elhanyagolandó dolog. Én személy szerint sokat küzdök a bőrszárazsággal, úgy alkalmazom a technikákat, és láss csodát tényleg működik. De hogyan is csináljuk???

Első lépés a belső hidratálás!

Ugye, hogy nem is gondoltál rá? De tényleg nem lehet elégszer kihangsúlyozni mennyire fontos a sok-sok vízfogyasztás, legalább napi 2 liter folyadékra szüksége van a szervezetnek. Ugyanis, ha ez a lépés elmarad, akkor készülhetnek ám a csúcs készítmények, nem lesz látszata a külső ápolásnak.

Jöhet az arcápolás!

Kezdődik a nyár, és az arcnak szüksége van az előzetes felkészülésre, hisz az UV-sugárzás nagyon károsan hat a bőrre. A szélsőséges időjárás hatásait valószínűleg nemcsak az én bőröm érzi, hogy megviseli, és kiszárítja, így szüksége van egy kis kényeztetésre. Első lépésként meg kell tisztítani az arcod a szennyeződésektől ezt megtehetjük a micellás arctisztítóval (Micellás natúr arclemosó
hialuronsavval.
Ezután vigyük fel a  Hibiszkuszos arcpakolás érett bőrre Lotus porral hatásos és nagyon egészséges megoldás az ilyen jellegű problémákra, mint például az érett, fénytelen bőr.  Ezekkel a módszerekkel garantáltan élettel telinek fogod érezni az arcod. Meglátod hálásabb lesz a bőröd, és te is szépnek fogod érezni magad.

Ha elkészültél, nyugodtan pihenhetsz egy frissítő koktél mellett érezve a napsugarait, ideális alkalom a feltöltődésre, míg a bőröd magába szívja az energiát.

Indulhat a mozgás, utána az éjszakai bőrmegújulás!

Hideg napok után, amikor az első napsugarak megjelennek, mindenki a szabadba vágyik. Legyen az séta, kocogás vagy kutyasétáltatás a mozgás jótékony hatással van a testre és lélekre egyaránt, hiszen serkenti a vérkeringést, és elősegíti a méreganyagtól való megszabadulást.

Aztán, ha már kellőképpen elfáradtál jöhet a szépítő alvás, és ahhoz, hogy reggel az arcod üde látványt nyújtson, fogadd meg a következő tippeket:

   Feküdj le korábban, néha mindenkinek szüksége van 9 órás alvásra

   Mielőbb bebújnál a ágyadba, vigyél fel az arcodra Argánolajos éjszakai krémet

   Ezután nincs másra már szükséged csak csendre és sötétségre, szép álmokat!

Mindennapi arctisztítás

A legtökéletesebb megoldás a mindennapokra nézve, ha felállítasz magadnak egy sorrendet, illetve hozzászoktatod az arcbőröd egy napi rutinhoz. Hidd el hosszútávon megéri a gondoskodás, hiszen éveket letagadhatsz majd a korodból, persze csak, ha megmerik kérdezni J Tegyél azért, hogy megszokássá váljon törődés. Ehhez nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő natúr, kézzel készült termékeket, használd ilyen sorrendbe:

Micellás arclemosó

Ápoló olajok

Arcszérum

Szemkörnyékápoló

Arckrém

Legalább hetente vagy kéthetente egyszer, alkalmazd az arcradírozást, és arcmaszkot, hogy a maximumot hozd ki magadból, és a legfontosabb, hogy gyönyörű légy