Így lettünk online-vásárlás függők, zugevők és élsportolók

Érzed a kontrasztot? Mégis így van. A bezártság, a korlátozások zugevőket és futóbajnokokat teremtettek. Virágzik a kenyérsütés a háztartásokban, ragyognak a lakások! A futárok pedig nem győzik a kiszállítást. Így éljük meg a karantén napokat. A home Office-ban is gyakrabban kerül elő a nasi, meg a bor. Remélhetőleg pár hónap múlva már csak nevetünk az egészen, de addig is nézzük miről is van szó.

A tételt hozzáadtad a kosaradhoz

A napokban posztoltam egy képet az Instagramra, aminek az volt az apropója, hogy mióta home officeban dolgozom, sokkal több pénzt költök – online – mint egyébként szoktam. A kép alá ömlöttek a kommentek, hogy ezt más barátnőm, ismerősöm is osztja. Unalomköltők lettünk.

Persze nem arról van szó, hogy minden rendelésünk felesleges – mint tudjuk a natúr kozmetikum sosem felesleges! 🙂 – de azért a 85. pár magas sarkú -25% kedvezménnyel, ingyen szállítással kihagyható lett volna (nem!).

Vagy a szekrényünkben a 18.-ik ruha, amit már úgy akasztunk be, hogy teljes testünk súlyával toljuk be a szekrényajtót, mert nincs mit felvennünk.

A férfiverziója ennek úgy néz ki, hogy landol egy újabb kamera, vagy vezeték nélküli kütyü az asztalon…

Miért csináljuk?

Mert ez egy speciális helyzet. Aki fogékony a kuponakciókra, az most úgy éli meg ezt az időszakot, hogy betankol későbbre, mert ilyen lehetőségek ,, csak most adódnak, csak ennyiért”. Ne ostorozzuk magunkat, az a kis öröm, amit egy csomag érkezése okoz, igen is fontos! Meg természetesen életben kell tartani a gazdaságot… Arra azért figyeljünk, hogy kaját is vásároljunk, ne csak ruhát, mert ha minden pénzünket elköltjük a cuki cipőket nem lehet megenni.

Évca blog
ÉVca blog

Zugevésre kirakatfutás, és támadnak az ön-jelölt pékek

Tudjuk, hogy ti nem, és persze mi sem, de vannak akik zugevők lettek. Legalábbis hallottunk róla, fél füllel, hogy vannak ilyenek… Nem könnyíti meg a helyzetet, hogy most az is fogyaszt és süt kenyeret, aki eddig nem tette. Az unalomevés főleg a léleknek rossz, utána nem szereted magadat, és elmész futni, vagy gyúrni, vagy tornázol, bringázol. Ha normális étkezéssel csinálnád ezt, szuper nyári testet tudnál összelapátolni, de így Micimackó jelmezed lesz. Erre figyeljetek oda nagyon! Kártékonyabb mint a költekezés. Sokkal több munkádba kerül visszaépítened amit leromboltál.

Vigyázz, hamarosan vége!

Ha holnap vége lenne örülnél? Kezdj el hasznos szokásokat beiktatni az életedbe, hiszen hamarosan vége a rémálomnak! Akkor már nem lesz mivel takaródzni, a sovány pénztárcát és a plusz 5 kilókat illetően. Készülj fel a korlátozások és a karantén végére, hozd a legjobb formádat, légy olyan, amilyen szeretnél lenni! Mit fog szólni a haragosod, ha meglát nem kigyúrva, és üres pénztárcával? Ne hagyd meg neki ezt az örömöt!

Szólj hozzá!