Ezeket kérdezitek tőlünk

Gyakran kapunk tőletek kérdéseket. Ez természetes, hiszen aki szereti a termékeinket, azt érdekli azokkal kapcsolatban sok minden. Ezért is hoztuk létre, a YouTube csatornánkat : itt találod. Vagy az Instagramunkat, ezt ide kattintva éred el, és persze jelen vagyunk a Facebookon is amelyet itt találsz.

Igyekszünk bevonni titeket az életünkbe annyira, amennyire csak tudunk, de még így is sok kérdés és megkeresés érkezik felénk, ezért most párra válaszolunk itt, egy bejegyzés formájában. Évcát kérdeztem, ő válaszolja meg a kérdéseiteket.

 • Honnan jönnek az ötleteid új natúr kozmetikumok megalkotására?

  – Általában egy probléma, vagy igény merül fel, amire megoldást szoktam keresni. Ha példát kellene mondani erre, akkor a natúr szúnyogriasztót tudnám mondani. Megkerestetek sokan, hogy rengeteg a szúnyog, és nem akarjátok magatokra fújni az erős bolti termékeket. Így születtek meg a szúnyogriasztós termékek. Vagy említhetném akár a kézfertőtlenítőt is. A mostani helyzet miatt mindenki ezt kérte tőlem, így megszületett egy verzió ebből is. Ezzel kapcsolatban jelenleg is folynak a fejlesztések, jön az alkoholos variáció!
 • A natúr alumínium mentes dezodorokban várható majd új illat?

  – Egyenlőre nem tervezem. A natúr dezodorokból nagyon sok illatunk volt. Ezzel kapcsolatban az az álláspontom, hogy limitált illatokat fogok gyártani majd időszakonként, például karácsonykor, vagy nyáron, egy-egy fajtát, de nem bővítem most a palettát a natúr dezodorokból.
 • Várható mostanában valami nagy dobás?

  – Akciók, és kuponok folyamatosan vannak nálunk. Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre, mert sok akció ott megy ki először. Újdonságok várhatóak a termék palettát illetően, ez maradjon meglepi! Figyeljétek a social média felületeinket!
  Egy nagy volumenű nyereményjáték is indul hamarosan, ez is majd a social média felületeken lesz kommunikálva felétek.
 • Miért nem lehet felhasználni a kuponokat mindig?

  – Azért, mert a legtöbb akciónk akkora kedvezményt rak a termékekre, hogy nem tudunk még kuponkedvezményt is biztosítani azokra. Továbbá a kuponok a webshopos, házhozszállítással rendelt termékekre vonatkoznak.
 • Aki natúr kozmetikumot szeretne vásárolni, és bajai, vagy Baja környéki hol talál meg, most, hogy nincs piac?

  – Háznál minden elérhető. A kialakult helyzetre való tekintettel, senkit nem tudok beengedni, de gyűjtsétek össze a rendeléseteket, és hívjatok fel telefonon : 0630 3980512 A legjobb megoldás, ha a webshopon leadjátok a rendelést, megjelölitek a személyes átvételt, felhívtok és megbeszéljük, hogy mikor tudtok eljönni érte a Honvéd utca 21-be.
 • Melyikek a legnépszerűbb termékeid?

  – A natúr kétfázisú micellás víz : ennek a terméknek mindegy,hogy tél van vagy nyár, sminkelni mindig sminkelünk. A natúr shea vajas ajakápolók ezekből is a narancsos – ő is egy állandó jolly joker termék. Natúr arckrémeink közül nem tudnék választani, mindegyiket nagyon szeretik szerencsére. Alumínium mentes natúr dezodorok, ezekből is a levendulás, és a citromfű-gyömbér, illetve Az Evidence hidratáló arckrém huialuronsavval és Q10-el

Reggel éseste hazsnálom, és nem csíp, nem hagy zsíros éztete,nekem az egyikkedvenc termékem. Kamasz lányom is használja és szépen rendbe tette a mitesszeres bőrét. Ajánlom nagyon mindenkinek. – vásárlói visszajelzés – Horváth Zoltánné

Nagyon szeretem! Az arcot áttörölve reggel és este, arckrém használata előtt már nagyon jó érzetet ad a bőrnek. Örülök, h elkezdtem a termékeket használni. – Melinda

Tipp: Tudtad, hogy a termékeknél leadott vásárlói vélemények után kedvezményt adunk? írj nekünk véleményt natúr kozmetikumainkról!

Ezek a legtöbbet ismételt kérdések felénk. Ha esetleg kérdésed van, írd meg nekünk! Az : info@evca.hu -ra, vagy keress minket messengeren.

Szólj hozzá!