Natúr bőrápolás ősszel

Ősszel, mikor már nem tudjuk napoztatni testünket, a szeles, hűvösebb időjárás és a lakás fűtött levegőjének hatására, bőrünk szárazzá, érzékennyé válik. Mi a teendő?

Szilárd testápoló!

Te még nem tudod mi az a szilárd testápoló? Ha megtudod, soha többé nem használsz hagyományos testápolót!!! 🙂

A legjobb és legpraktikusabb dolog a világon…

Nem lesz ragacsos a kezed, hamar beszívódik a bőrödbe, és hosszútávon táplálja.

Bár szeptemberben még kegyes volt hozzánk az ég, de itt a ősz és a hűvösebb időnek köszönhetően sajnos szép lassan megjelennek bőrünkön a hideg jelei, ezek ellen a legjobb megoldás, ha natúr termékekkel hidratáljuk, óvjuk bőrünket.

Az Évca natural széles termékskálájának hála, bőven találunk termékeket erre a célra. Kezdve a tápláló BIO olajokkal, a természetes ajakápolókkal, és folytatva a sort praktikus és ellenállhatatlan szilárd testápolókkal.

A hétféle szilárd testápoló csodás illatai közül mindenki megtalálja az ízléséhez leginkább passzolót. Az ópiumostól egészen a legkülönlegesebb  hibiszkuszos illatig. Az arcunk és a dekoltázsunk ápolására talán a Bio ápolóolajok a hatékonyabbak, a testünk többi részét pedig szilárd testápolókkal kényeztethetjük.

Ebben az évszakban gyakrabban kiszáradnak ajkaink a szeles időjárásnak köszönhetően, ezért a megfelelő folyadék fogyasztás mellett külsőleg is védenünk kell ajkaink bőrét. Az érzékeny bőr hidratálására és megóvására használjunk natúr ajakápolókat, amelyek gyengéden ápolják testünk, arcunk ezen érzékeny területét. A praktikus, méretének köszönhetően akár többfélét is bedobhatunk a táskánkba, így az sem jelent majd számunkra problémát, ha reggel még eper illatra, de estére már natúr ápolásra vágyunk.