Az ekcémás kislány

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy kislány. Minden este amikor az anyukája megfürdette, sokáig pancsizott a kádban. Imádott játszott a gumikacsáival, nagy-nagy habot csinált, a habból koronát a fejére. Szerencséje volt anyukájának, mert általában a gyerekek nem nagyon szeretnek fürdeni.

Pancsizó kislány

Pár nap múlva a kislány észrevette, hogy viszket a kézfeje, a karja és piros foltok jelentek meg a bőrén, mindig vakarta, ha akarta, ha nem. Megmutatta az anyukájának és az apukájának, akik rögtön tudták, hogy ekcémás lett. Elmesélték a kislánynak, hogy mi az az ekcéma, nem kell megijedni tőle, de mostantól más lesz egy kicsit a fürdés esténként.

Nagyon kellemes illatú krémet vásároltak neki, ami tele volt varázs alapanyagokkal. Csupa-csupa olyan alkotóelemmel, amelyet a természet hozott létre, hogy megvédje az apróságok bőrét, mint egy varázs-pajzs! Ez a krém a shea vajas natúr habkrém volt. A természetes mandula olaj arcra is tökéletes vagy a test bármely részére, de nagyon fontos titkot árulok el, hogy enyhén nedves bőrre kell felvinni.

A kislány minden este hatalmas habot csinált továbbra is a kádban, és a kacsákat versenyeztette, de ez a hab nem bántotta a bőrét, mert ebben is organikus alapanyagok voltak. Kókusz illata volt, és nagyon puha hab keletkezett belőle, olyan volt mint a jégvarázsban a hó. A szülei natúr kozmetikumokra cseréltek mindent a házban.

Fürdés után jött a varázskrém, miután bekente vele az anyukája, úgy érezte, hogy enyhül a bőrviszketése. Szép egészséges lett a bőre, és többé nem kellett vakarni! Nagyon boldogok voltak a szülők, hogy erős orvosi hatóanyagok nélkül is meggyógyult a pici. Hálásak voltak a természet patikájának, és a natúr kozmetikumoknak.

A kislány mondta a szüleinek, hogy szeretne még más varázs termékeket is, hogy újra boldogan és önfeledten tudjon játszani, és javasolta anyukájának és apukájának, hogy ők is próbálják ki, használják ezeket. Hamar lecseréltek minden bolti terméket natúr kozmetikumra! Így éltek hát, egészségben és boldogságban, és mindig hatalmas habot csináltak az esti fürdésnél.

Ami még csodákat tehet, a kakaóvajas fürdőpraliné

edf soft
Kakaóvajas praliné nem csak ehető édesség? Nem.. Most fürdésre használhatod a praliné formát, mert a páratlan tulajdonságokkal rendelkező kakaóvajat tartalmazza!

Ha száraz és viszket a bőröd, akkor nem hagyhatod ki ezt a termékünket. Egy álom lesz utána a hidratált, selymes tapintású bőröd és elég a kis forma a fürdővízbe.

Szólj hozzá!