Natúr kozmetikumok a nyári táskámból

Egy nő táskája, valóságos feneketlen kút. Mindenféle dolog van benne. Ezt a férfiak gyakran poénkodva kigúnyolják, de azért mindig hozzánk jönnek, ha zsebkendő vagy bármi más egyéb kell nekik. Tudják, hogy meg is fogják találni azt, amire szükségük van.

Évca táskájáról már korábban készítettünk egy videót, amelyet itt meg tudtok tekinteni. Mint látjátok, a lakáskulcson, és a pénztárcán kívül elég sok mindent visz magával ő is nap mint nap. Családanyaként teljesen más dolgokat hord magával, mint én. Persze ez a lista nem írja le a teljes táskám tartalmát, hiszen arra nem lenne elég hely egy blogbejegyzésben. Most csak a natúr termékeket fogjuk számba venni.

Natúr kozmetikumok Évca táskájában
  1. Alumínium mentes natúr dezodor

Természetes dezodor azaz alumínium mentes stift, cinkes- szódabikarbónás, mindet próbáltam már. Van is otthon Évca termékeiből több fajta, de amit mindig magamnál hordok az a krémdezodorom. Mint azt egy korábbi cikkünkben említettük, a natúr alumínium mentes dezodorokat többször kell használni. Amivel nincsen semmi baj, hiszen magunkkal vihetjük. Kókuszosat használok, ebből is egy minta kiszerelés, tartok a táskámban. Kicsi, és könnyű, így bármikor előkaphatom a ha szükség lenne rá.

2. Natúr szappan, kézmosáshoz

Én a natúr szappanomat szeretem használni, ha nyilvános mosdót használok, ezért egy egész szappant félbe vágtam, és az egyik felét mindig magammal viszem, így nem kell tartanom semmitől. Egy celofántasakba beleteszem és bármikor előkaphatom.

3. Natúr ajakápoló shea vajjal

Lehet Tél, vagy nyár, a Shea vajas ajakápoló mindig kell. Télen azért, mert pillanatok alatt kicserepesedhet a szánk a hideg széltől, vagy nem megfelelő folyadékbeviteltől. Nyáron pedig azért, mert a nap káros sugarai hajlamosak extrém módon kiszárítani. Egyik állapotot sem szeretem, ezért fel vagyok készülve a szituációra. Volt szerencsém már Évca mellett natúr ajakápolót gyártani is, nagyon nagy élmény volt, hogy én saját magam akothattam meg a kedvenc illatommal, ajkaim védelmezőjét. Ha érdekelnek a Workshopok, készítsd el te is magadnak SAJÁT ajakápolódat otthon Katt ide a részletekért! Elérhetővé tettünk egy olyan menüpontot, hogy online workshop. A shea vajas ajakbalzsam az első csomagunk része!

4. Natúr kéz és lábkrém 2 in one

A kéz és lábszárazság is folyton leselkedik ránk, nagyon rossz, amikor nincs nálam semmi, amivel bekenhetem a bőrömet – de ezzel nem vagyok egyedül, hiszen amint előveszem a termékemet, jönnek és kérnek belőle a körülöttem lévők -.

5. Natúr smink készlet

Hát smink termékek nélkül nem szeretek útra kelni. Így mindig van nálam egy szemöldök ceruza, egy alapozó, egy szempilla spirál, és egy fekete szemceruza. Ezek egy alap készletet képeznek, vészhelyzet esetére. Természetesen sokkal több mindent használok, de nem vihetem magammal az egész házat – sajnos -.

+ a natúr kétfázisú micellás víz

A micellás technológiáról készült cikkünket itt éred el : kattins ide

Utazókészletbe kiszerelve, de magammal viszem a micellás vizemet, vagy ahogy mi hívjuk: Micit. Azért, mert ha edzeni megyek, vagy bármilyen más helyre, ahol sminket kell lemosni, akkor csak elő kell venni, mellé két vattapamacsot, és ez a feladat is megoldottnak tekinthető. Egyébként a Micellás vizet arc felfrissítésre is használom. Van amikor egy arckrém ,, sok” lenne a bőrmnek, de a hialuronsav, és a többi hatóanyag kiválóan ápolja az arcomat.

6. Natúr szúnyogriasztó

Ez az a natúr kozmetikum, amelyet ha nyáron nem viszünk magunkkal, akkor az elmebaj szélére sodorhatjuk magunkat. A vízpartok, az erdők, még az otthonunk udvara is, tele van ezekkel a vérszvókkal. Nem kímélnek minket, a gyerekeket, a kutyákat és cicákat sem. Natúr termék lévén, vannak akik az állataikra is fújják, a sprays verziót. Olyan visszajelzést is hallottam már, hogy egy kislány annyira szerette az illatát, hogy akkor is fújta magára, amikor an indokolatlan volt. A szülei mondták neki, hogy már nincs szezon, mire azt felelte, hogy ő parfümnek használja. 🙂

Én mindkettőt használom , a szabadban sportoláshoz a végtagjaimra a stiftes verziót, a ruhámra pedig a sprayt. 2 óránként szoktam ismételni a folyamatot.

7. Natúr napkrém

Ha nyár, és natúr kozmetikum akkor mindenképp magammal viszem a natúr naptejet. Ezzel az Uva/Uvb sugárzással már nem lehet viccelni. Évca termékét használom : itt olvashatsz róla. UVB+UVA védelem SPF20 faktorszámá – kisbabáknak/világos bőrűeknek is használhatják.

Mint látjátok nem kell túl sok dolgot magunkkal vinnünk ahhoz, hogy felkészülten érjenek minket helyzetek, Egy kis odafigyeléssel, nagyon könnyen lehetünk tudatosak a hétköznapokban is.

Szólj hozzá!